![]() |
|
Романтика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 59> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ako sakate navistina, da go naljutite vashiot sakan, kazite nesho losho i neromantichno za mama mu...
![]() ![]() Изменето од ...Well... - 24.Јуни.2008 во 00:15 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Nema vise romantike, ostala je uspomena
sjecanje na jednu davnu mladost nema vise romantike, nema stare pjesme sto se uz gitaru pjevala svu noc ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
i najglupavata situacija moze da bide romantika ako i e pogoden filmot i akterite
![]() sekjavanje: kino pretstava ... jas - prvi klas gimnazija ... zad mene, sosema slucajno, mojata golema simpatija ... slab, slab, a dolg... gi istegnal nozete pod moeto sediste, a patikite (obueni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
да се омажиш за два дена.
|
|
![]() |
|
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
hehe romanticen stanav
![]() |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ona so valjak ja kreci sobata, a ja i nosam kafe i pivo t.e. pivoto e za mene
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
Испратена: 07.Април.2008 во 00:10
...РОМАНТИКА..ЕЕЕ,КАКО НЕ,СЕКОЈА ВЕЧЕР.НАМЕСТО ЛУСТЕР И СВЕТИЛКИ ВО РАЗЛИЧНИ БОИ,МИРИЗЛИВИ СВЕЌИ НА ПАРАФИН ОД ТИЕ 20 ЗА 10 ден. ,КОНСТРУКТИВЕН МУАБЕТ ЗА СЕГАШНАТА ВЕЧЕР И УТРЕШНИОТ ДЕН,СЕДНАТИ НА ДРВЕНИОТ КРЕВЕТ СО СМЕТКИТЕ И ТУЖБИТЕ ВО РАЦЕ,ГУШНАТИ ОД ШТО Е ЛАДНО,...А СОЛЗИ...,А СОЛЗИ СЕ СЛЕВААТ ПО ЗАГРИЖЕНИТЕ ЛИЦА...,САМО ДЕТСКИ ПЛАЧ ОДВРЕМЕ НАВРЕМЕ ЌЕ ЈА ПРЕКИНЕ ОВАА РОМАНСА...ИЛИ КРКОРОТ НА ЦРЕВАТА ОД ВЧЕРАШНАТА БОРАНИЈА...!..ТЕЖОК Е УМЕТНИЧКИ ЖИВОТ...ПЕРИОД НА МОДЕРЕН РОМАНТИЗАМ. ...iskreno,mila moja bas mi e gajle...!. ABER DOJDE,ZAGOR E ZIV!!! .....eeeeheheeeee...koj e kako mene...!i den denes ziveam vo romantika... ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
jas se uste veruvam vo romantika iako se smenija vreminjata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
дешавка од пред многу години...
ситуација... Јас и оној мојон у парк,седнати на клупа...да покажам колку сум романтична душица му викам... -Колку е прекрасна ноќва...Погледни ја месечината...колку силно свети! А он... -Биб...пак не ги носиш наочарите...Тоа е сијалицата... ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke se sobleceme skroz goli ke zapalime sveki, ke pieme vino i ke razgovarame za nezni temi do sabajle
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se brkate niz soba i se gagjate so predmeti sto ke vi dojdat na dofat i koj ke izgubi ke bide soblecen
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne priznavam vrska bez romantika.
koga nekoj nekogo saka,sekogash stanuva romantichen ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |