![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 116117118119120 213> |
Автор | |||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Која дефиниција анти-југоносталгичари?
Ќе бидеч љубезен да ми објасниш што означува тој термин? |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
http://uk.youtube.com/watch?v=-nHOZICfjDo
Верувам ова е песна за сите анти југоносталгирачи ![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Никого не навредив, тоа е твое согледување на работите и не оди офтопик со муабети кои не се однесуваат на тема!
|
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
ima ima, moderatorot treba da e primer, a ne prv toj da vregja
|
|||
![]() |
|||
||
Бутел ако не ти се допаѓа напишаното, те молам прескакај ги моите постови, нема потреба да ги коментираш и да ми кажуваш што и како ќе пишувам!!!
Поздрав Изменето од moira - 08.Ноември.2008 во 23:23 |
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
kako moderator bi trebalo da pazis sto pisuvas |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
...ne be, denes se site nepismeni...zatoa i ne ja znaat istorijata na svojot narod i ne ja pochituvaat drzhavata... |
|||
![]() |
|||
||
Еее да видиш и тоа ,сега дали и толку имаат некои директорчиња завршено ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Мислев за пожртвуваност за мајковината али пак ја укапира мислата ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...shto toa izgradil tatko mu...shto go zema imotot na onie koi znaea da stopanisuvaat so nego i go dade na direktorcinja so zavrshen k*rs vo Kumrovec? |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
..jas si ostanuvam na moeto...vie na vasheto... ubavo mi beshe togash... ubavo fala bogu mi e sega ...dodusha moze i poubavo da mi bide... se nadevam kje bide poubavo i za moite deca...vnuci...da ne mora da baraat vizi i da si odat od tuka pa nekade od daleku da im kazuvaat na drugi tuka kako da ziveat vo siromashtija ama da izdrzat...
|
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Па и русин знае да не плука по свое - Путин го обнови Лениновиот мавзолеј а ги ископа и телата на царската руска фамилија и ги погреба со сите државни почести,тоа е дух,тоа е градење на нација - нешто што ние од тито изгледа неможеме да го имаме ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Татко гради,син растура лолололо
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 116117118119120 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |