![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 39404142> |
Автор | |
bobi_93 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako bi sakal da sum tamu.Ama ne kako natprevaruvac.
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
уше денес моеше да се пука сеир..одма огладнеа и се раскараа
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ОК. НО МОРА ДА ИМА И ТАКВИ. ПА НИЕ ЗЕМЕНО РЕАЛНО ПОНЕКОГАШ И ПО ДОМА НЕ МОЖЕМЕ ДА СЕ ПОДНЕСЕМЕ, ЗА КОМШИИТЕ ДА НЕ ЗБОРУВАМ. АМА СО НЕКОЈ ТАКОВ КАКО МИЛОШ ЌЕ БИДЕ ПОИНТЕРЕСНО, НЕМА ДА Е МОНОТОНО.
ЌЕ ФАЌАМЕ СЕИР... ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
да бе стварно
![]() ![]() иначе не само што јадеше бурек тоа Милош туку коа почна да филозофира тој во неговиот 46 годишен живот бла бла бла... мислам алоооо....ке виш ке почне и тебе на живец да ти иде ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЧОВЕКОР Е РЕАЛЕН (МИЛОШ), НЕ СЕ ФОЛИРА КАКО ОНАА НЕ И ГО ЗАПОМНИВ ИМЕТО ШТО БАРАШЕ СЕ НЕШТО ОН ДА И ОРГАНИЗИРА, А И САМАТА НЕ ЗНАЕШЕ ШТО САКА...
ПАТЕМ ШОУТО МИ СЕ СВИЃА ЕПТЕН. КАКВИ ЛИ ЌЕ БИДАТ ЖЕНСКИТЕ ПОСЛЕ 2 НЕДЕЛИ, ИСЦРПЕНИ, ПРЕГЛАДНЕТИ, СО МЕНЗИС КАКО ДЕВОЈКАТА ДЕНЕС, СО ПОДРАСНАТИ ВЛАКНА НА НОЗЕТЕ И ПАЗУВИТЕ... ![]() НО СЕПАК ЦЕЛТА НА ШОУТО Е НАЈБИТНА И Е СУПЕР!! |
|
![]() |
|
pa ti si se trgnal na reklamite
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Како заврши бе уште има?
![]() |
|
![]() |
|
Сеа заврши. Леле ама ми иде на живец тој Милош аууу....само филозофира старчево
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Денес беше глупо. Еден одлучуваше која од девојќите ќе испадне.
|
|
![]() |
|
Aбе ок секоја игра има правила. Така и стариот одпадна...Патем ако нема доволно сила како би издржал толку време!? Јас искрено не би се пријавила да имам 50 и кусур години. Сепак шоуво е нешто стварно одлично. А фаворит ми е Огнен јасно
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
затоа што последен исплива од јахтата до брегот и немаше за него амајлија(заедно со девојката) имаа втора шанса пак да пливаат но да си одберат кој ќе ги застапува.......... стариот сакаше сам да се избори, а девојката одбра друг во нејзино име...... стариот беше по бавен и не искористи да ја земе другата амајлија ...........и излезе од шоуто иште истиот момент |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
па ова е единствено нешто што ме заинтересира од се што даваат по телевизииве........
го гледав и супер беше........... посебно водителот ми е бонбона ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Не ни гледам вакви нешта... ама ќе пробам... и тогаш ќе дадам коментар, ако не заборавам
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Леле закон нешто е ова. Прекрасна авантура и интересно за гледање......Морам да признаам и машките и женските се бомбони
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 39404142> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |