![]() |
|
Збунетост |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se zbuniv koga go procitav ova...
Koga nekoj te nervira, 42 muskuli od tvoeto lice se ,,grcat,, no
potrebni se samo, 4 muskuli za da ja ispruzis rakata i da go ,,udris,,
....toj sto te nervira...........
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Кога ќе отворам очи насабајле и ќе погледнам кон прозорецот сиот во сонце, се збунувам.
И што значи ова сега?? Кај се најдов?? Сакам назад! |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од butterfly5 - 04.Ноември.2008 во 09:23 |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
кога излегувам од банка и на вратата ги побркам туркај и влечи и сите зјапаат и мислат дека имам напад на клаустофобија
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ubavo ja dolovi slikata,tokmu taka izgleda takvata situacija... ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Кога ќе се најдеш во небрано грозје...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
кога мислиш дека ке ти се случи то што сакаш, а изпадне нешто , кое и не си замислил.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
кога има шибер врата а јас туркам да отворам
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ако ми рече дека ми е најголем у маало
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |