IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16111612161316141615 2116>
Автор
Порака Обратен редослед
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:04
Originally posted by la fille la fille напиша:

Ma nadvoresnosta mu ja znam kako sebesi sto se znam...Mene vnatresnosta me interesira i se sto znae i umee da napravi za meneтрепкањетрепкање

... ami shto moze da mu fali... a da go pratime na rengenголема%20насмевка
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 10:46
размислување
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 08:49
Ma nadvoresnosta mu ja znam kako sebesi sto se znam...Mene vnatresnosta me interesira i se sto znae i umee da napravi za meneтрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 21:54

Mamamd...da bidam iskrena...mojot premnogu mi nedostasuvaseцрвенеењецрвенеење edvaj cekav da se vrati za da mozam da mu proburickam po vnatresnostaизненадувањецрвенеењецрвенеење

..poleka so vnatreshnosta...prvo nadvoreshnosta... slushaj ti staramajka shto veli...намигнување
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 21:04
djaki odamna ne sum te videlaголемо%20гушкање
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:36
hihihi

t.e. zdravo, zdravo, zdravo големо%20гушкање
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:27
hiтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 20:22
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ljubeniot mi se vrati doma, kako kojтрепкањетрепкањетрепкање

..ami jas od ovoj mojon glava ne krenav...  kako li e da go pratish negde na gosti... намигнување....

sigurno bi se soglasil ako go pratis na gosti, ama nekade kade sto ne ke moze glava da krene голема%20насмевка

podmladen ke ti se vratese doma голема%20насмевка

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 19:15
Mamamd...da bidam iskrena...mojot premnogu mi nedostasuvaseцрвенеењецрвенеење edvaj cekav da se vrati za da mozam da mu proburickam po vnatresnostaизненадувањецрвенеењецрвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:50

Ljubeniot mi se vrati doma, kako kojтрепкањетрепкањетрепкање

..ami jas od ovoj mojon glava ne krenav...  kako li e da go pratish negde na gosti... намигнување....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 17:01
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

dobar den na siteсреќа

pa kaj ima den, sega

samo utro i vecer

ve se stemni veke

Изменето од DJAKONDO - 03.Ноември.2008 во 17:18
s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 16:43
Pa normalno Lili...toa ti se vika prijatel...se naoga vo nevolja...газење%20од%20смеењеAko nisto drugo, barem ti otvara apetitплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 16:41
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

dobar den na siteсреќа

no coment

големо%20гушкањељубовбакнежроза
s.r. Dzaki

Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 16:39
hahahhaha
e fala ti src, sega moze do daljnegaголема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16111612161316141615 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.