![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 521522523524525 1364> |
Автор | ||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Е ги губам...не викам не...кога не соодветно ми беа подарени...а ти цигарките ќе си ги добиеш...кога ќе го видам прво ланецот овде ![]() |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
Miki zas be ne ides na feniks
ljut si?
![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|||
Мики беше премногу зафатен деновиве...со пофине ствари ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
a cvekja koj mu drzese
![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
od koga se promovira vo moj portparol ?????
![]() Изменето од miroslav_g8 - 03.Ноември.2008 во 17:24 |
||||
![]() |
||||
|||
Не се во тренд веќе свеќите...Зипо му е мајката...на златен ланец...да не се изгуби...зипото ![]() |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
pod uslov da ne go prodades lanecot
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ајде сега...и тоа ли го заборави??? Дека ми даде овластување...за све што е нејасно,додека ти си зафатен...јас да те оправам??? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
JBG ... koga postojano gi gubam onie apoine za pomnenje ... kako li se vikaa
![]() |
||||
![]() |
||||
dole_vlada ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
|||
more ve znam jas site sto mustra ste ..ajt da ne pocnuem da zboram zs sum pis na jezik
![]() |
||||
![]() |
||||
dole_vlada ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
|||
decki ja denes nikotinsko truenje ako ne dobijam..nikogas
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
da ne zaboravam poradi starost , da vi prenesam pozdravi na site od nasiot prijatel alan ford , koj patem se naodja vo Praga na postiplomski studii i koj veli deka ve SAKA site
![]() |
||||
![]() |
||||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|||
I jas ke ti se pridruzam ...ako moze
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
..jas palam..ama odam nadvor...sega e nokje...kje pusham na zelena treva...pa kje gmecam na zemja...ednp deset opushoka...znam deka ne e dostojno za eden pedagog...ama e korisno za nervite...inat koga kje si izvadish... posle e lesno na dushata...
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 521522523524525 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |