![]() |
|
Конкуренција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Автор | |
natural ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DA PA MOZE I KAJ NAS ZENSKITE E TAKA,E SEA NEMA TUKA KOJ E ALFA,KOJ NEALFA,AMA TE PODRZUVAM,TAKA E
|
|
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
E konk*rencija sekogas postoi, no bitno e dali ke bidete in ili out
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не ме пали... одбива ме.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Dobro e da znaes deka imas konk*rencija a partnerot ne te izneveril. Loso e da doznaes deka celo vreme si imal i partnerot te izneveruval.
Ako imam konk*rencija i znam za toa, nema da se povlecam, no nema ni da se promenam. Toj neka odluci koja misli deka e podobra za nego...pa boze moj, neka bide sto bide nit prv nit posleden. A ako sum imala konk*rencija celo vreme dodeka sum bila so nekogo i toj zapravo ne bil samo so mene, ednostavno neli, ke mu kazam deka ako toa go pravelo srekjen -neka mu bide. No stom toa go recam sledi takov GOLEM KRAJ kolku sto ni samiot nema da e svesen vo idnina kakva posledica ke mu ostavi na psihata. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
..............
Е па во тој момент преминуваме на една работа што девојките не ја разбираат, кој е тука алфа мажјакот...... Аман веке со тоа Алфа мажјак
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ако дојде друга кокошка на сцена и почне да и се восхитува бујрум, широко ти поле; Не сум се трудела околу дечковците да ги задржам никогаш, ако му се свиѓа некоја друга тоа значи дека нема место за мене-си одам без збор.
Е сега е друга приказната бракот ми е многу поважен отколку некоја минлива врска и не ни сакам да помислам на конк*ренција, но доколку се појави- превземам сите неопходни чекори за нејзино елиминирање. Во мојот живот јас не се натпреварувам со никого и за ништо. Она што јас сум го освоила во било кој облик останува вечно со мој печат, освен ако не се откажам доброволно без посебна причина. Изменето од GlenKlouz - 08.Јуни.2009 во 12:40 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Ако дојде друга кокошка на сцена и почне да и се восхитува бујрум,
широко ти поле; Не сум се трудела околу дечковците да ги задржам
никогаш, ако му се свиѓа некоја друга тоа значи дека нема место за
мене-си одам без збор.
![]() ![]()
моjот став...е всуштност ист. Изменето од pagane - 08.Јуни.2009 во 15:04 |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не конк*рирам на љубовни конк*рси.
тие се предизвик за собирачите на трофеи. |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ni jas ne se trudam ni najmalku da zadrzam nekogo koj ne saka da ostane...vo edna prilika duri sum se povlekla dobrovolno za da imaat sansa da se ispitaat megjusebe, dali ima nesto tuka ili ne.... boze moj, ako ona mu e podobra, neka mu e..
No..ne znam dali e toa sekogas pravilno...mozebi ponekogas treba da se izboris i da se potrudis za nesto/nekoj koj go sakas, ti znaci. Изменето од Kali - 08.Јуни.2009 во 16:40 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Колку и да изгледа препотентно , не се плашам од конк*ренција. Врска изградена на здрави темели.Никогаш не сум тагувала по некој кој сака прекин. Секогаш знаев дека утре иде нов ден. Вртење назад- не. Сакам свој свет, оставам слобода до одредена граница, ама црвената линија е јасно одбележана, таа не се преминува.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
mi se cini sto i misli nejze deka mi misli i mene i zatoa go mrzam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ovoj zbunet mi konk*rira
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
e da, mnogu ubavo mi mislis...da krvaram na ulica i kucinja da me mocaat
![]() |
|
![]() |
|
не можам дечко од него да фатам...
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |