IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Можна ли е врска, со партнер - јавна фаца???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Можна ли е врска, со партнер - јавна фаца???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2008 во 00:38
Originally posted by lea_l lea_l напиша:

а сто ако на своите настапи, ми обрнува ито толку внимание како икога сме сами?
а за дупванје хахаахаха
не бе до тоа не ни дошло а камоли помислисо...

Чим и на настапите ти обрнува исто внимение.. тогаш ти си микрофон а не девојка...лол
чешки да ти е најубо моме... ама знајш како е кад се опинак покондури....лол Позз
Кон врв
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2008 во 00:33
а сто ако на своите настапи, ми обрнува ито толку внимание како икога сме сами?
а за дупванје хахаахаха
не бе до тоа не ни дошло а камоли помислисо...
Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2008 во 00:27
не е можна не се залетви... ке те возит и надупават дур му е кејф после ке побарат некоја селебрити ЛОЛ - од негов калибар....
а ти мала, немој да си гуска... кај имаме ние овде познати личности... еден беше и тој умре...
Бог да го простит на Влавот... а таквата истант звезда ко дечкоти...хххммм не се фурај многу туку најди си некое повлечено и ок момче... пошо мислам дека би те одкачил за 3 мин. настап во некоја емисија од Лила филипоска или некој друг ток мастер гуру од нејзин калибар...ллллооооллл
аахј шо одговарам после полношт...лол
Кон врв
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 23:32
Можам да кажам дека сум во тазе врска со дечко koj e попознат, но и покрај тоа што вели дека е вљубен во мене, иако свесна сум за неговите обврски, сепак се случува воопшто и да не ми пише некој ден ...
и морам да ви напоменам дека во него не гледам како и останатите девојки нели- јавна фаца, туку дечко како и сие непопуларни момцчиња, а тоа го зане и самиот...
е сгеа, ме интересира какви се шансите да опстане една таква врска или поконкретно, навистина е вљубен и му значам,(бидејки е нај ок со мене пред сите) или е нешто минливо... нели типицно за јавна фаца
ако незнам да проценам јас, вие уште помалку (би рекле), но ме интересираат васите мислења... мозна е врска или не..?

поздрав

Изменето од lea_l - 31.Октомври.2008 во 00:29
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.