![]() |
|
Карактер или интелигенција |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koj ovde postavuva tema sega????
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
za da prodolzam so moite tezi
cekam odgovor od avtorot inaku nema nikakov rezon da prodolzuvam ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
potprasanja ne postujes?
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
plus toa, vo posledno vreme, mnogu moderna e funkcijata
PORTPAROL
![]() EVE SUM--------------->
![]() p.s. ova samo vo otsustvo na avtorot,
ako me vidi kje me zabrka,
oti mu se mesam u stipki
i oti imam poinakvo misleje od negovoto ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 29.Октомври.2008 во 20:22 |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
ma vekje se rasplinavme vo naciite i arievski zagovor na vladeenjeto vrz nejasnite edinki i mnozini ko ja naseluvaat ova planeta
ako ima i potprasanja se plasam deka kje zabegame vo vodite na nejasnoto ono neinteligenten po defolt nemoze da smisli postena intriga i zagovor taka da on si e glup i po difolt jagne taka da nema smisla da se prodolzi vo teziranjeto, bez odgovor, ova go smetam za razmiluvanje i sekoe prepukavanje i etiketiranje ne prifakjam samo malo nadmudruvanje toa e toa Изменето од anakin - 29.Октомври.2008 во 20:25 |
||
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
a zoshto pak inteligentniot da bide samo mentalen vampir?
ne moze toj da bide dobar kako toj neukiot? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
moze no taa varijanta ne e predmet na razgleduvanjeto tuka |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
aha,znaci odma zbunet go zema kako psihopat...hmmm....
cudno mame mu e*am,epten cudno...... ![]() |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Vo " forum & realnost " ima mnogu odgovori, no da ne izgleda deka izbegnuvam i sekoja megusebna interakcija moze da se svati kako druzba, bar po mene t. e. od forumot moze zapocnat prijatelstva, a isto taka i tamu mozat da zavrsat uste pred i da pocnat. Sekoj spored svoi potrebi i svakanja. |
||
![]() |
||
|
od kaj ti ova misla??????????/ ne sum videl takvo neo napisano |
||
|
||
![]() |
||
|
znaci ti si odgovoril DA? go smetas kako druzba? ovie razgovori megju mene i tebe???? |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
pa vo vovedniot post zbunet prashuva dali bi zele za prijatel inteligenten psihopat |
||
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
воопшто темава води погрешно мислата... како може да се диференцира интелигенциjата од характерот и обратно... како може глупавиот воопшто да е добар?? донекаде се сложувам ако се иде по релациjа : интелект---знание---jасно дефиниране на добро и зло/ без да пропуштаме маглевината на сивото, неясно на случаjността или на личните подбуди при избора/---користна намера----порок. |
||
![]() |
||
|
hahahah da taka e
cudna definicija inteligenten psihopat, no mozebi postoi takov ko HANIBAL LEKTOR ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |