IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 515516517518519 1364>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:19
... semki... големо%20гушкање
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:19
.........mastika,moze?намигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:20
ma moze se samo da izdrzam........denes sum mnogu nervozna
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:20
...i vcera bese nervozna...ne samo denes...смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:21
Originally posted by moira moira напиша:

...peperutke, ti zatoa si ni nervozna...jasno mi e...намигнување

Nemas pojma mila moja zosto sum jas nervozna...nemozes ni da pretpostavis...a toa sto ne pusam ne me pravi nervozna,tuku od nervoza mi se pali
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:22

gresis,vcera bev super raspolozena se dodeka drugar vi zbunet ne resi deka moze da me sporeduva so nesto sto ne sum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:25
Originally posted by butterfly5 butterfly5 напиша:

gresis,vcera bev super raspolozena se dodeka drugar vi zbunet ne resi deka moze da me sporeduva so nesto sto ne sum

...greshis tuka...se pogreshno si sfatila...i daj malku zabavuvaj se...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:29
mene mi e super,vie pogresno ste svatile se,ne sum nervozna zaradi zbunet,nervozna sum si od moi licni pricini,a ovde samo si kazuvam so mi lezi na dusa da mi olesni,VIE mislevte deka se sto napisav se odnesuva za zbunet,ne greska ste,toa sto imav da mu kazav go oznaciv deka se odnesuva za nego se drugo si e moe...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:30
...nikoj nishto ne misleshe...no nema vrska...teraj i uzivaj...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:34
eeeeejjjjj .......muabet ,muabet........kafeto vi se oladiнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:35
TOA I PRAVAM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:37
......peperutçe ...ti kafe bez cigara inaku........maf ti e rabotataголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:44
HAHAHAHA.NE ZAPALIV UZIVAJ...RESIV I KE GI OSTAVAM...SAMO DOMA IMAM OSOBI STO SE TRUDAT DA ME IZVADAT OD TAKT PA VO TIE MOMENTI MI SE PALI...AMA ZATOA STE VIE TUKA NELI A I VEKE ZABORAVIV DEKA MI SE PALESE CIGARA
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 13:04
Originally posted by butterfly5 butterfly5 напиша:

ma moze se samo da izdrzam........denes sum mnogu nervozna

газење%20од%20смеење znaev deka ima problem намигнување

dojdi da te gusnam големо%20гушкање
apce
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 515516517518519 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,641 секунди.