![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 515516517518519 1364> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
... semki...
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.........mastika,moze?
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
|
ma moze se samo da izdrzam........denes sum mnogu nervozna
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...i vcera bese nervozna...ne samo denes...
![]() |
||
![]() |
||
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
|
Nemas pojma mila moja zosto sum jas nervozna...nemozes ni da pretpostavis...a toa sto ne pusam ne me pravi nervozna,tuku od nervoza mi se pali ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...greshis tuka...se pogreshno si sfatila...i daj malku zabavuvaj se... ![]() |
||
![]() |
||
|
mene mi e super,vie pogresno ste svatile se,ne sum nervozna zaradi zbunet,nervozna sum si od moi licni pricini,a ovde samo si kazuvam so mi lezi na dusa da mi olesni,VIE mislevte deka se sto napisav se odnesuva za zbunet,ne greska ste,toa sto imav da mu kazav go oznaciv deka se odnesuva za nego se drugo si e moe...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...nikoj nishto ne misleshe...no nema vrska...teraj i uzivaj...
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
eeeeejjjjj .......muabet ,muabet........kafeto vi se oladi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
TOA I PRAVAM
![]() |
||
![]() |
||
|
......peperutçe ...ti kafe bez cigara inaku........maf ti e rabotata
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
HAHAHAHA.NE ZAPALIV UZIVAJ...RESIV I KE GI OSTAVAM...SAMO DOMA IMAM OSOBI STO SE TRUDAT DA ME IZVADAT OD TAKT PA VO TIE MOMENTI MI SE PALI...AMA ZATOA STE VIE TUKA NELI
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
![]() ![]() dojdi da te gusnam
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 515516517518519 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |