![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 360> |
Автор | |
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka site eden den ke umreme ! :)
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
znam deka mnogu ne znam a treba da znam ama ne znam kako da znam zosto ne znam kako da prasam za potoa da znam
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..onaa sHatkata,mu go onadela peteleto na onaa jarkata ....a ovaa pak nisto ne znae za toa.....!...i posle se..koga ke ripne cel "kokosarnik",ima perduvi da letaat...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Знам дека треба нешто да се прави,а не сакам бре!Не сакам!Сакам слобода.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се ке биде во ред. ... и се ке си доjде на местото
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ха...... и јас исто.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam deka stanav rano...ama pusta navika...
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
...NEKOJ MI FALI,NEKOJ MNOOOOOOOOGU MI NEDOSTASUVA
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka preterav...se zaboraviv...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka sum vo pravo
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
znam deka...nince e zaljubena...nince e zaljubena ..i srceto i pravi vaka ![]() Изменето од mamamd - 17.Октомври.2008 во 22:45 |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
znam deka ... mozebi me saka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
..znam deka se naspav...
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...vecer ke uzivam!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |