![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 172> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I Don`t Want To Miss A Thing
I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away and dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Well, every moment spent with you Is a moment I treasure I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing Lying close to you Feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes and thank God we're together And I just wanna stay with you In this moment forever, forever and ever I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And just stay here in this moment For all the rest of time Don't wanna close my eyes Don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do 'Cause I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing Don't wanna close my eyes Don't wanna fall asleep, yeah I don't wanna miss a thing I don't wanna miss a thing Aerosmith |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Noćas bez glasa ti na mojim vratima.
Na licu ti kiša znam da lije satima, i neka lije, bar suze krije, jer nebi hteo takvu da te zateknem. I tražim reči, bar to nek spreči, da mi tišina vrati dane protekle... Miriše ti kosa, još taj miris osećam. Ne, ne možes ući, ja ne živim više sam, dal' on te voli, znaj, još me boli, poslednji zagrljaj kada si otišla... Zaboravljaš, šta smo jednom davno rekli, kad ostavljaš, ostavljaš sve što smo stekli. Sačuvaj bar, onaj ponos, u tvom glasu koji sam voleo.... Zaboravljaš, u šta sam te nekad kleo, kad ostavljaš, ostavljaj za život ceo. Sačuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu, koji sam voleo.... Zeljko Joksimovic ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Тоше Проески - Душа Остана
Добро се снаоѓаш, се’ подобро изгледаш.. Нека те води, животот таму, кај што си најсреќна... Не ме поздравуваш, знам не ти требам јас.. И подобро така, да не видиш како, без тебе пропаѓам... Ништо не остана, што да те радува.. Во мене ладни ветрови веат и есенски дождој леат... Во мене душа остана, да можам да преживеам.. Со дел од себе постојам, во срцево умирам... |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Please forgive me - Bryan Adams
It still feels like our first night together Feels like the first kiss and It's gettin' better baby No one can better this I'm still hold on and you're still the one The first time our eyes met it's the same feelin' I get Only feels much stronger and I wanna love ya longer You still turn the fire on So If you're feelin' lonely.. don't You're the only one I'd ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than I should Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop lovin' you Don't deny me This pain I'm going through Please forgive me If I need ya like I do Please believe me Every word I say is true Please forgive me I can't stop loving you Still feels like our best times are together Feels like the first touch We're still gettin' closer baby Can't get close enough I'm still holdin' on You're still number one I remember the smell of your skin I remember everything I remember all your moves I remember you I remember the nights ya know I still do One thing I'm sure of Is the way we make love And the one thing I depend on Is for us to stay strong With every word and every breath I'm prayin' That's why I'm sayin'... Изменето од Sunny - 16.Октомври.2008 во 23:35 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
http://www.youtube.com/watch?v=PJ9MJeAOOw0
Sanjao sam noćas da te nemam, Vidio sam u snu ljiljan bijeli, Hej, noći, stani Neka zora svane. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Thank You For Loving Me - Bon Jovi
It's hard for me to say the things I want to say sometimes There's no one here but you and me And that broken old street light Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words tonight [Chorus:> Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me Thank you for loving me I never knew I had a dream Until that dream was you When I look into your eyes The sky's a different blue Cross my heart I wear no disguise If I tried, you'd make believe That you believed my lies [Chorus:> Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me You pick me up when I fall down You ring the bell before they count me out If I was drowning you would part the sea And risk your own life to rescue me [Solo> Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words tonight [Chorus:> Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see You parted my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me When I couldn't fly Oh, you gave me wings You parted my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
I, I will be king
And you, you will be queen Though nothing will drive them away We can beat them, just for one day We can be Heroes, just for one day And you, you can be mean And I, I'll drink all the time 'Cause we're lovers, and that is a fact Yes we're lovers, and that is that Though nothing, will keep us together We could steal time, just for one day We can be Heroes, for ever and ever What d'you say? I, I wish you could swim Like the dolphins, like dolphins can swim Though nothing, nothing will keep us together We can beat them, for ever and ever Oh we can be Heroes, just for one day I, I will be king And you, you will be queen Though nothing will drive them away We can be Heroes, just for one day We can be us, just for one day I, I can remember (I remember) Standing, by the wall (by the wall) And the guns shot above our heads (over our heads) And we kissed, as though nothing could fall (nothing could fall) And the shame was on the other side Oh we can beat them, for ever and ever Then we could be Heroes, just for one day We can be Heroes We can be Heroes We can be Heroes Just for one day We can be Heroes We're nothing, and nothing will help us Maybe we're lying, then you better not stay But we could be safer, just for one day Oh-oh-oh-ohh, oh-oh-oh-ohh, just for one day David Bowie - "Heroes"
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Београдски Синдикат - Повратак
Dugo ste nas u zaborav gurali Al sad smo se ponovo vratili Sindikat je jedini Najbolji majstori Veliki neimari ove hip-hop scene Mi nismo bacali rime mi smo dizali temelj I sta je bilo smradovi usinuli su vam se vratovi Dok nas gledate na bini kako kidamo ko terminatori Pacovi pakosni ustaski plagijtori Sindikat vam kuca na vrata da vas zauvek zatvori I sad kazes nemoj matori Zar nismo bili gotivni Seti se samo pre par 'dina koliko smo vam pomogli Ma terajte se otrovi Crknite u ljubomori Dole na kolena jer dolaze bogovi Da vas sahrane ko popovi Da vam se ne znaju grobovi Da nemate ni roda ni poroda Kad vas unistimo lopovi Stize DJAFE KORLEONE Iz dorcolske B zone Ra ta ta ta ta ta ta Casice se lome some Divi pljujem ogromne strofe Preko matrica od prote Jer kad macke nema dugo Misevi kolo vode Ruke gore svi na pod glave u fioke Dok istresem ove rime kao pola kile koke I nemoj niko da je mrdnuo da ne zaglabate djoke Sindikat tu je opet jaci nego foke Sindikat tu je opet vraca se na posed RUKE GORE [refren] Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Zauvek svi zajedno kidacemo najbolje Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Ajmo sada paljba i kidacemo najbolje Vidi vidi debelo ljut sam k'o Bigi Na sceni stanje muchno zato okret pod ruchnom Kada sindikalni pokret na ulici je opet Mikrofon je otet strucno kada bucno upadam ja Fontana gerilac,sa drugara par glavni krivac Cije rime su repetirane 'gije Za primer hapse MC-je Jer dugo nije,bilo me na livadi zato Pos'o cu da pri'vatim,korov treba kidati A onda obrok cu da pripremim k'o glavno jelo Pojescu te celoga za prilog Zasladicu se stilom,jer kradje dosta je bilo A pazi sada ovo i za staro i za novo Sto se tice skole,tivaj me za dole I pazi sat cu reci,mi smo prvi i drugi i treci Proci ces k'o knezovi u seci Pa ces brzo put preci od stojeci do lezeci Jer doberman si ti,al mi smo pitovi Ajkula u moru si,mi ubice kitovi A ovo je trebalo da bude moja rima prva Nek mi k*rac duva,svako repuje k'o Hrvat Treniro k'o De Niro,taksista sam ludak Da odvali mi prvak,s rimom koju cuvam ja Ali bla bla,za 102.2 Sindikalni razbojnik i baraba I u Supermenov znak mi nabudzili smo B Pa sindikat ima snagu nadljudsku Sto si pomislio sad,zadrzi sa sebe Jer si kreten lazni reper Zato skloni se od mene Jer ovo je BS,mikrofon je Mesija,ZAVEZITE PICKETINE [refren] Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Zauvek svi zajedno kidacemo najbolje Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Ajmo sada paljba i kidacemo najbolje Reperi,manekeni glume gangsteraj Od scene napravise kupleraj Prazne price sminka fenseraj I Shef Sale vise nema strpljenja Dosta smo se pravili fini Ajde picketino zini Progutaj moje uvrede a onda reci izvini Jer idu mi na k*rac svi reperi tebi slicni Svi reperi paraziti sto tripuju da su krimi Scene Mili Vanili,satro odani firmi A prodali bi dusu za svoje mesto na bini Na zalost ne ide tako narod je prozreo vas blef Brukate domaci rep al osvetice ga Shef Kao ostrica Bozije pravde spustam se na Zemlju Narodu da vratim veru da reanimiram scenu Gnev sindikata na delu Pretnja svakom manekenu I sve dok ne istrebim gamad necu promeniti temu Ma necu ni da trosim reci na jajare,funjare I na sve one cave sto iza ledja su se sunjale Na sve koji bunare,samo nesto tu da ucare A namazani,premazani sminkom kao cupike Slusam likove frenkuju,gledam likove foliraju K'o da se bave pantomimom pa im posao da imitiraju I tuzno je to sto vidim,al i smesno samim tim Pa placem od smeha k'o da gledam crtani film Znam jedno je kad trezan si,drugo je kad se napijes A to sto odavde si,jebi ga,ne mozes to da sakrijes Zivimo,gde zivimo usred zakuvanog sranja Al u pitanju je BG ajmo malo postovanja Ovde prate me trubaci,ne iz geta neki chame Ali ne licim na repera vec na ortaka iz kafane Dotakao sam dno zivota,birajuci stranputice Zato rokam rime k;o iz jebene haubice Evo ja cu biti sudija,a moja ekipa porota I Sodoma i Gomora ako obuzme te pohlepa Cujem cave prozivaju eto novog povoda Da rokam kao smajser na mikrofonu vojvoda [refren] Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Zauvek svi zajedno kidacemo najbolje Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Ajmo sada paljba i kidacemo najbolje Koren sveg zla novac te zarazi osnovac Ti si usijana glava a ja na takve lovac Nocu dok spavas mirno sanjas da si zvezda A ja star,mega star,u obe ruke spreman Nogom lomim vrata k'o MOSAD radim prepad Nisi siguran nigde,nikad ne znas sta te ceka Dok se vozis gradom,mrstis,s krovova te vre*am Moj gepard M1 kroz metal 12,7 Krijes BG naglasak da se provuces k'o Hrvat U masi 2000 Agram kosi sve ko pljusak Da me smeksas tudje fore vadis iz steka Pomodan si neka,sav rispektan(???) Smeju se k'o deca Na duel bi da izadjes kazes pravi k'o nekad U jednoj ruci mikrofon u drugoj buldog ceka Nemas gde da pobegnes Moj vektor SS7 Scenu drzim ko bedem,neosvojiv za tebe Zapljuskujes glupostima,bez potrebe talasas Oduvace te FAMAS 7-4 kalas Pali gajbi pusti kraljeve da vladaju SBS-a parabelum MC-jevi stradaju [refren]X2 Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Zauvek svi zajedno kidacemo najbolje Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Ajmo sada paljba i kidacemo najbolje |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Io Vorrei...Non Vorrei...Ma Se Vuoi... - Lucio Battisti Dove vai quando poi resti sola il ricordo come sai non consola Quando lei se ne andò per esempio Trasformai la mia casa in tempio E da allora solo oggi non farnetico più a guarirmi chi fu ho paura a dirti che sei tu Ora noi siamo già più vicini Io vorrei non vorrei ma se vuoi Come può uno scoglio arginare il mare anche se non voglio torno già a volare Le distese azzurre e le verdi terre Le discese ardite e le risalite su nel cielo aperto e poi giù il deserto e poi ancora in alto con un grande salto Dove vai quando poi resti sola senza ali tu lo sai non si vola Io quel dì mi trovai per esempio quasi sperso in quel letto così ampio Stalattiti sul soffitto i miei giorni con lei io la morte abbracciai ho paura a dirti che per te mi svegliai Oramai fra di noi solo un passo Io vorrei non vorrei ma se vuoi Come può uno scoglio arginare il mare anche se non voglio torno già a volare Le distese azzurre e le verdi terre le discese ardite e le risalite su nel cielo aperto e poi giù il deserto e poi ancora in alto con un grande salto |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Beogradski Sindikat -Oni su
Ovo nimalo nije politicki korektno, ni levo ni desno, vec pravo u meso. Pesnajom u vugla da ostanu bez zuba, da frfljaju u Skupstini kad raspravlja se Ustav. Ovo je buna protiv dahija, ovo je kidanje bukagija, nad ovim nemate kontrolu, to je masovna reakcija. Brzo budi premijera, cujem zveckaju lisice: Postroj mi sve ministre! Kljuceve od riznice! Ajmo, raport za narod, da cujemo ko je krao, sjebo' nam zivote, a nije odgovar'o? Sad ste se usemili, pa nema revansizma, to je kodeks lopova, niko nece da prizna. A ljudi slabo pamte, to je ovde glavni problem ko te jebo'o godinama, je*ace te opet Al' zapitaj se: Dokle? Kakav si to covek? Ponizan i plasljiv, zivis bez slobode, dovoljne su mrvice da odreknes se borbe. Jajajre, funjare, zarazna bolest, prodali bi kevu da u tome vide korist, placamo racune na kojima je vas potpis. Ne treba nam BIA da mi kaze da sam posten, niti radikali da li Srbin sam uopste. Ne treba demagog da me s' govornice zove, da borim se za bolje mi znamo sto smo ovde! ref: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! x2 To nije nasa Srbija! Zajebi dijalog, nepregovaram s bagrom, vi lazete ko stoka, eno stala vam je tamo. Stranacki vojnici bolje palite u zaklon, zakljucacemo grad dok ne ocistimo talog. I nek bude jasno svakom s poslanickom platom ko nastavi po starom, platice nam glavom. Patriote pred izbore stoput su nas izdale slali nas u ratove za svoj licni interes. Dok ikone su pevale, majke su naricale, na krvavim parama institucije su nicale. Realnost sve je skuplja, a gudra sve jeftinija, zuto kao stampa kojom upravlja policija. Crno-bela Srbija, nesloga ubija, na putu ka Evropi u govnima zavrsila. Zar bombom da kazem da ta prica mi se smucila? Na sednice da upadam i taoce da uzimam? Zar vas istorija nasa nije nas nista naucila? Sami smo sebi poput najvecih dusmana. Ovo je otvorena poruka svim najgorim njuskama, za sva vasa dela presudice vam ulica! ref: U amanet svima, da ne ponovi se nikad, generacije da pate za dobrobit rezima, zapamtite zauvek: SVI ZAJEDNO ko jedan, samo ZDRAVI U GLAVI protiv sistema! |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
P!nk - Leave Me Alone (I'm Lonely)
Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you I love you so Much more when you're not here Watchin all the bad shows Drinking all of my beer I don't believe Adam and Eve Spent every goddamn day together If you give me some room there will be room enough for two Tonight Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely I'm tired Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely tonight I don't wanna wake up with another But I don't wanna always wake up with you either No you can't hop into my shower All I ask for is one ***kin' hour You taste so sweet But I can't eat the same thing every day Cuttin off the phone Leave me the ***k alone Tomorrow I'll be beggin' you to come home Tonight Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely I'm tired Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely tonight Go away Come back Go away Come back Why can't I just have it both ways Go away Come back Go away Come back I wish you knew the difference Go away Come back Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you Tonight Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely I'm tired Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely tonight Tonight Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely I'm tired Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely tonight Tonight Go away Give me a chance to miss you Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely Say goodbye It'll make me want to kiss you I'm tired Go away Give me a chance to miss you Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely Say goodbye It'll make me want to kiss you Tonight Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you |
|
![]() |
|
Madonna - Frozen
You only see what your eyes want to see How can life be what you want it to be You're frozen when your heart's not open You're so consumed with how much you get You waste your time with hate and regret You're frozen when your heart's not open If I could melt your heart We'd never be apart Give yourself to me You are the key Now there's no point in placing the blame And you should know I'd suffer the same If I lose you, my heart would be broken Love is a bird, she needs to fly Let all the hurt inside you die You're frozen when your heart's not open If I could melt your heart We'd never be apart Give yourself to me You are the key You only see what your eyes want to see How can life be what you want it to be You're frozen when your heart's not open If I could melt your heart We'd never be apart Give yourself to me You are the key If I could melt your heart We'd never be apart Give yourself to me You are the key If I could melt your heart |
|
![]() |
|
Niko nemoze da zna
Kako otvoris oci vec znas da ceka te borba, kao kroz resetke kroz prozor gledas :Daleko je sloboda i ako si odan i boris se na strani Boga cim izadjes na ulicu osetis gorcinu zivota. Narod trpi dok smradovi se bogate,ja nemogu da cutim nedozvoljavam da me poraze,kamen pada sa srca kao na papir suza, jedini ventil moja zika esencija Beogradskog bluza. Da li osecas patnju provucenu kroz svaki stih,da li osecas bol koji ko motiv koristim nakon prepreka svih puteva trnovitih rane su zarasle dobro nece se ponoviti. Svetlost ugledao sam jasno i ka njoj se krecem pokrecem lavinu emocija u potrazi srece prepusten sebi,vodjen instiktima u surovom svetu gde jaci slabijeg jede cim ovaj napravi gresku. Svi znate kako je tesko kada prazno je zato moje ljudstvo, moj sindikat,moja snaga je sloboda moga naroda tako daleko je al negubim nadu dok god se istina provlaci kroz redove. Kao da sam ceo zivot sanjao,a sad se budim ovo je moja zemlja ali ovo nisu moji ljudi. Kazu:"Ovde nemas sta da trazis,bolje miran budi jer ovde kadija te tuzi ovde kadija ti sudi". Gledam skrnavljena groblja,nepostuju ni mrtve,gledam spaljene kuce,gledam spaljene crkve. Kazu:"gledaj nasu snagu mi smo nepobedivi"pitam"znate li za Boga"kazu"sila Boga nemoli". Pazite na ovom polju koplja su se lomila,PRAVOSLAVLJE u Srba vera nesalomiva jer to je zemlja hranila, to je majka rodila, to je snaga branila ,to je vera vodila. ref.Niko ne moze da zna sta to sapuce vetar niko ne moze da zna sta nosi grom iz vedra neba,nevreme se sprema iznad geta pada zvezda moja zelja moja zebnja je nocas ova zemlja 2x 2004 prolazi mojih ljudi i dalje puni su zatvori na drevnoj zemlji uzurpatori,tudja ruka nam red zavodi, znakovi djavolji,transporter na barikadi nas nagoni da se drzimo po strani bez naglih pokreta,a kamoli da ih imamo na kameri kako senluce po nasoj bastini dosli su iz BiiiiP materine da ucare nesto na nasoj nemastini,a ko ce da nas zastiti moji ljudi i daje nisu slobodni taj osecaj da su bez pomoci, ko nocna mora me progoni.I politicari sto su dosli sve su dusmanima prodali a ovde se po skupstini sire kako su Bog zna kako pomogli.Beograd nezna za patnje onih retkih sto su ostali zar smo u trci za "boljim zivotom" preko noci hladni postali.zvone zvona u panici,pada bomba na manastir srbi nedajte pohlepi da nas u nasoj muci zavadi.mozda mi jesmo dinosaurusi ona vrsta koja odlazi i zivimo u nasim snovima gde niko nemoze da nas porazi i nema te floskule koja bi mogla bol da izrazi ja opet dole silazim ako treba krv ce pricati Ref. izmedju bunkera i snajpera sloboda je zatvor,pored transportera u parku zivot je napor. prdim pokrete tudjina ovo je zrtvama sudjenje nama potrebno budjenje lazi dosta je i mucenja iza ibra ko linije nasih pune su celije ovde ujedinjene deluju sve djavolje legije,pa moje u bloku znam po suzi u oku a koji to mogu stoje uprkos bolu.arnautske kobre u hodu nas ujedaju za nogu, a otrov u krvi glasno poziva na borbu jer zelja da otmu sve ono sto je najdraze tera mi gorku pljuvacku u usta.ko kad stranci me uhapse na mene kerove puste da me zaplase vezanog dok drze me besanog ali ja ne znam za slom mene samo razdraze jer srbi ovo je nase.vicem dok trpim bolove strasne dok mi cupaju iz ruku moju zemlju moju muku krvlju natopljen busen svet hoce da mi uzme, i da unisti uspe kosti mojih predaka mosti mojih svetaca da dozvolim jer ne dam vam jer svima nam zbog sinova nedozvoljena predaja.vas ponovni dolazak na mostu cekam sad alban no passaran sa srbima il sam Ref. Београдски Синдикат-Нико неможе да зна РЕСПЕКТ! |
|
![]() |
|
MilaKaulitzHighmore ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
"Forgotten Children"
Just a normal day Streets turn into graves Traces have been removed The search was disapproved So cold the night The weak ones lose the fight Too many of them out there Noone seems to care Lost and so alone Born but never known Left all on their own Forgotten children We'll never hear a name They carry all the blame Too young to break the chains Forgotten children They see, they feel, believe Just like we do They're laughing, and crying Wanna live here Like me and you Eyes without light Too tired of good-byes Never felt embraced And frightened of every face A life in disguise Hope forever died Lost and so alone Born but never known Left all on their own Forgotten children We'll never hear a name They carry all the blame Too young to break the chains Forgotten children They see, they feel, believe Just like we do The're laughing and crying Wanna live here Like me and you It shouldn't really be that way It shouldn't really be that way We see, we feel, believe Just like you We're laughing and crying Wanna live here We see, we feel, believe Just like you We're laughing and crying Wanna live here Just like you ..bas onaka, me potresuva pesnava ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |