![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17021703170417051706 2116> |
Автор | ||||
PREVARANT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
na podesuvanja znaci
fala ti djakondo |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...ma kakov filosof, Djaki e sultan vo stechaj... ![]() |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
znaev
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
odi na Podesuvanja, ke vidis tamu: vnesi lik .... potis
ke se snajdes lesno
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
PREVARANT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
|||
djakondo
izvini vaka ama bez losi nameri bi mozel li da mi objasnis sto ti znaci imeto ? ![]() |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
pa ne znam jas mislam deka ima nekakvi masoni onoj keckoski e clen .
mislam no ne tvrdam |
||||
![]() |
||||
|||
ke mi objasnite li kako gi dodavate tie raboti okolu vasite podatoci?
znamenca , pa izreki |
||||
![]() |
||||
|||
a ima li masoni vo Makedonija?
seriozno te prasuvam
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
dobro ve najdov
a taman mislev deka zaradi mene i vie ne se vklucuvate poveke aj dobro ve najdov ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
stom za mamamd si dobredojden, tpogas si i od mene
dobro dojde prevarantu
![]() |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
...daaa..masoni...bela loza...dobro dojde ... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ej lugeee
da ne ima nekakov problem sto se obidov da se vklucam vo drustvo? da ne ste nekoj zatvoren klan slucajno ? |
||||
![]() |
||||
|||
a mozebi ti znaes kade ja kidnaa ,,damite,, ?
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17021703170417051706 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |