|
Како ја оценувате работата на владата? |
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Автор | |
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласав за добра, затоа што направија некој работи-ама некој ги усраа така да..
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, vladata e sosema vo pravo koga go cedi i posledniot denar od narodot |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Кажи ми една држава во која не се плаќа данок?
2. Владата го намали персоналниот данок. 3. Владата го налалува данокот за пензиско и здравствено осигурување. 4. Владата ги намали цените на лековите ( за една настинка се трошеа 600-700 денари а сега 60-70 денари. денес ги купуив истите лекови за дедоми ми кои порано ги плаќав 650 ден. а сега ги платив 60 ) 5. Владата Владата повторно го намали персоналниот данок и данокот на добивка. 6. Едноставно е нели Изменето од Zdravko81 - 12.Октомври.2008 во 12:23 |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, da, sosema si vo pravo ,,, no sepak narodot e gladen, bez rabota, bez egzistencija
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Крв да сере владата и за плот да се држи
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Невработеноста растеше
2. Трендот на невработеност не расти повеќе, не можеби туку сепак малку е, но сепак сега со мал процент се намалува тој тренд во однос на порано. 3. Појавата на инфлацијата не ни дозволи да одиме со побрз ритам во повисок стандард. 4. Но сведок сум на Отворање на нови погони за производство во Прилеп ЛЕОВ компани нов погон за производство, ВИТАМИНКА нов погон за производство за кекси, МИКРОСАМ светски познат и реномиран производител на РОБОТИКА, Во изградба е фабрика за обработка на лимени производи ... Ова се дел од работите кои ќе ги затекнеш во Прилеп деновиве, а тоа дека ќе затекнеш и луѓе кои ќе ти речат дека ништо не се прави е и такви ќе затекнеш, е сега никој не им носел дома да јадат, е не им носел па сеа владата е крива, е крива е сеа шо да се прави |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи дојде време да се селиме во Прилеп. Ако, мене не ми смета. Шо има везе, таму бар не ме знаат каков сум
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А женски има доволно ?
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па че видиш и сам.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па според излагањево, изгледа така и ќе биде, ти ибам Скопјето, Прилеп еве ме доаѓаам ,спремете за трауми !
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неее тоа Бранко го правеше... Во секоја фамилија рече дека ќе има најмалку по еден вработен, тоа и го направи, ама само кај оние фамилии кои имаа по двајца вработени, направи и тие фамилии да имаат само по еден вработен. Изменето од Vladimir88 - 12.Октомври.2008 во 19:14 |
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе тоа со фамилиите вака било
Една фамилија ја сметале дека ги опфаќа сите во македонија со идентично презиме без рзлика кои се и од каде се важно да се презиваат исто и ОП етети по еден вработен од фамилија |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но сведок сум на Отворање на нови погони за производство во Прилеп ЛЕОВ компани нов погон за производство, ВИТАМИНКА нов погон за производство за кекси, МИКРОСАМ светски познат и реномиран производител на РОБОТИКА, Во изградба е фабрика за обработка на лимени производи
Здравко бе,знаеш ли во Леов од кога е новиот погон?
Знаеш ли дека новиот погон од Витаминка работи од минатата година?
А Микросам постои подолги години.
Здравко,па ти си прилепчанец.Зар не гледаш дека Прилеп умира?
Уште еднаш се потврдува праксата на оваа влада да фрлаат лопати и да сечат ленти на стари погони само пресно варосани
Па до кога ли ќе се правиме слепи при очи?
И на крај потполно се сложувам со ЗЕНМАСТЕР
Груевски зема три ти дава едно и пушта реклама за тоа едното дека остварува . Какков народ таква власт .
пуста шминка,на сите ни ги замачка очите
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |