![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 858859860861862 1093> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......a da iznenadam so krofni...
![]() ![]() Изменето од marija1000 - 05.Октомври.2008 во 14:00 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
убај мисли ми се вртат ...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....koga pominaa .......18 godini.....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
A da si napravam edno kapucino?...ne mu ja mislam eve stanuvam..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a da e zamolam da napravi i za mene
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Utre ich ne mi se odi na rabota ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
барем утре ќе се наспијам
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дали и од неа посакува истото...
не би било фер, кога од еден сакаш нешто , то и од другиот мора да го посакуваш, пошто причините се едни те исти. ![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
hrana, hrana, hrana...mi se jade!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
NE ,,kje gledam preku Vodno kako me cukat
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
.....ubava igra ......krienica....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ЗОШТООО??? |
|
![]() |
|
ShmIzLi4kA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
mi se vrti u glava edna misla....ZOSTO DE4KOMI E TOLKU GLUP !?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 858859860861862 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |