![]() |
|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 28> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...pogledot znaci mnogu...samo nekoj treba da znae da go procita...
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Погледот кажува многу повеќе од зборовите.
|
|
![]() |
|
boticeli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Очите се огледало на душата...
Со еден поглед може да ме освои, но и да ме отфрли, засекогаш. |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
koj znae da go procita kazuva se
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Hasan ibn al sabah ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Pogledot mi znaci mnogu
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Кој знае што се крие во нејзиниот ум, можеби и годи но не покажува...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gledam direktno vo oci i ja drzam podolgo vreme za raka otkako ke se pozdravime upivajki go sekoj nejzin zbor. Spored rezultatite izgleda mi e pogresna taktikata
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Зависи кој поглед оној манијачкиот или оној другиот
![]() |
|
![]() |
|
fcwizard ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
zavisi kakov pogled. dali mod tipot na "lele gledaj ja p**kava" ili pak "vidi ja grdotijava"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Poradi mojot pogled mnogumina izbegale,a ne znacese nisto strasno...samo mislite mi bea na drugo mesto
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
За мене погледот не значи ништо......како сака нека ме гледаат....јас сум тој и не можам да се сменам......а и јас слабо гледам....на друго место освен во очи со оној со кој што зборувам.
Изменето од Палестинец - 04.Октомври.2008 во 03:50 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
значи како не значи............
сите приметуваме кога некој ни шета со очите по телото.. и кога на пола разговор те прекинува:Од кај си ги купи панталониве???? ти си викаш......мори кромпирко слушај шо ти зборувам,не ме анализирај..(ама секако ќе и кажеш) сакав да кажам дека сепак може да се прочита кој и зошто те гледа |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Moze da zna4i,zasto da ne?Megjtoa ne vo site slu4ai.Definitivno se soglasuvam so iva,zavisi koj kako gi svaka pogledite....
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
ima razlicni vidovi pogledi,zavisi koj kako ke gi desifrira
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |