![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 332333334335336 1364> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тоа дочекот не го поместуваме...нека остане за подоцна ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
taka mi te sakam...pravo da ti kazam me uplasi malku so ona..."predcustvuvam deka nesto treba da se desi" ![]() ...ali bas mi e drago sto si mi sega supeeer ..vaka te sakam ![]() ![]() ![]() ![]() zapali li?..da ti pravam drustvo |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
..и јас се мислам порано да киднам денес од работа...
![]() давајте еден тутун... ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Лил...а да му ја киднеш ти прво,па после од дома да припалиш на раат? |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
iiiiiiiiiiiiiiiiii pa sto ne kazete deka ste tuka??? jas lutam po site vrati
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ne mu ja misli..tasnata pod palto...i niz vrata ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
iscisten mi e de:))))
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
хахаххахахаха
море дајте прво еден тутун...за после со бистра глава да размислам дали да киднам... ![]() Мацо... ![]() ![]() Изменето од Lilija7 - 01.Октомври.2008 во 15:06 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
za lepo drustvo pet vo usta stvam..lele karakter
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zemi de..na masickata pored tebe se..zar ne gi vide ![]() |
|
|
|
![]() |
|
уште не сте запалиле????
јас втората ја задимив...ај да не пцујам сега закони...да полуди човек до дома дур да стаса...сега и дома веќе ми е страв да запалам...да не ми заѕвони некој од шпиуните на врата ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
OZNA sve DOZNA ![]() |
|
|
|
![]() |
|
уфффф, последната ја чурам....
![]() Биба, а бе уживај, ќе помогнеме да ја платиш казната... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ќе се пријавам доброволно да збирам пикавци у парк
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 332333334335336 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |