![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10831084108510861087 1364> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blaze si mu na onoj koj moze
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
За кафето ја знам од лично искуство мене ми израсна од напред опашка
![]() |
|
![]() |
|
Еве сеа станав,малце човек повише да се наспие
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da ... na deca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Од кафето расте опашка
|
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zdravoooooooooooooooooooooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...pa i jas se cudam ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
е па jас секоj збор си го преведувам и кога немога да си го преведам се чудам што значи
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...aman... me umori od sabajle so prevod... a ti be ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
штото ако е на конорарните - нема значи проблеми - кои има конорарни да си ги чува
![]() ц ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
... a shto rekov jas ![]() .... ![]() ![]() ![]() na cigara i daj kafe... Изменето од mamamd - 28.Септември.2008 во 08:00 |
|
![]() |
|
мислиш на коРОНАрните?
|
|
![]() |
|
...kafeto e shtetno za konorarnite krvni sadovi
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10831084108510861087 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |