![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9899100101102 163> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Synnin Viemaa"! mnooooooooogu se raduvam sho konechno nekoj najde da ja prevede knigava na angliski
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Зима во лето
Божин Павловски |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Shto e sramota,..jas ne sum pipnala kniga
eden mesec skoro.... |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
срамота да кажам
![]() покрај форумот ... истата како онојпат ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Икона од Фредерик Форсајт
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Постови од многубројната лоза на милег
![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Небеска Тимјанова --П.М.Андреевски
книгава ја читам само кога немам што друго,и до пола сум,па таа ми е еднинствна во моментов |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
Значи не сум се излажала во врска со тоа...добро е што не губев време ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
сега имам и мотивација ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Колку само си била во право...
Ретко оставам книги недочитани, ај си реков, девојкава е млада, можеби ова е повеќе некако за позрели жени, па не и се допаднало.
Ама ова ги надмина границите на моето трпение...просто не можам, до 74 стр. дојдов и си реков дека не сум заслужила да се измачувам.
Ја земав Последните селани...Што е сигурно, сигурно е.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
Вероника реши да умре-Пауло Коељо...денес ја почнав...
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
dobar izbor
![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Големиот Гејтзби... до пола сум негде, не сакам да избрзувам со заклучоци, нели крајот го краси делото
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9899100101102 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |