![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 51> |
Автор | ||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hahahhahaa
ok, ja mislev ke mi kazesh i na mene edna
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ти си знаеш што ќе јадеш... голем си... не ти се мешам во менито...
![]() А јас... прикаски кажувам само на мали деца...
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
a da probam ja torta malce, mesto grav...pa ke mi kazesh posle prikaska za dobra nok ti
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Гравот не мораш да го јадеш секој ден... јади го на 2-3 дена... или еднаш неделно ако ти е толку тешко од него... А прикаски... има многу поучни... и за големи деца...
![]() |
||
![]() |
||
|
pazarot e liberalen...inache sekoj den grav ne se jade, a prikaskite se za decata
![]() |
||
![]() |
||
|
Да... само со таа разлика што некој си ја има на домашниот пазар...
А некој мора да ја увезува...
![]() |
||
![]() |
||
|
...kvalitetnata stoka, od uvek bila barana na pazarot, bez razlika na davachkite...
![]() |
||
![]() |
||
|
Затоа што домашната понуда не задоволува некој критериум од нивната побарувачка...
Па неквалитетот го компензираат со увезена т.е. странска стока...
Тука пак има големи давачки...
![]() |
||
![]() |
||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Мажите се. Изменето од Палестинец - 22.Септември.2008 во 00:00 |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
...........a koj toa????????????e kako svajcarsko sirenje............????
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Zasto se kako svajcarsko sirenje.
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
DA!! Tocno!!! Ne moze!!! Изменето од којсумјас - 22.Септември.2008 во 00:32 |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.......tokmu taka...............
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |