![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11501151115211531154 1364> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kakov e ovoj muabet bez kafe?...ajde posluzete se..site se topli bez sekjer..imate makijato,kapucino,nes i espresso
![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
..nie ne si gi krieme godinit
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
ух, зборавив да запалам,а за тоа дојдов...како ќе ми легне една сега после квалитетниов ручек...мхмхмхмхммм..
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Moira ,togas ne ni bila rodena,aloooo...zaboravivte? letovo i pravevme 8-mi rodenden...od kaj da znae
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
demek , ti si zaboravila ? .... si bila mala
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...eheeeeeeeej, vremeplov...ke pomisli nekoj 105 godini imate...
![]() ...aj pushete i uzivajte vo momentot... ![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
GO ZABORAVI MIRISHCETO ? ![]() Изменето од Kastro - 21.Септември.2008 во 15:15 |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од mamamd - 21.Септември.2008 во 15:10 |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a e palis so kibrit
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...zimaj drinata i m`ci ... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
... eh koe cuvstvo...otvorish kutijata... izvadish cigara...pa ja potcuknesh malku ...da se nabie tutunot ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...ke ve molam edno nes cafe, onaka pojako, cigarava ne mi odi bez kafe...
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
ma kakva niska drina...poruzna,pogadna,ponikakva cigara od "19" ne e proizvedena...Na kogo ne mu e do zivotot neka si kupi samo steka-dve..kje zavrsat rabota
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
imam zapaleno nikolku ama ne mi se bendisuvaat
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11501151115211531154 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |