![]() |
|
Како знаете дека сте заљубени? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bravos mnogu iskren odgovor
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...nema spas tuka svetice, ne e toa voda casha pa sipi-napise, ili plukni zalepi neshto...hahahahaaa...nemaj gajle od ljubav samo Romeo i Julija crknale...ke se opraish nekako aj... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Ај да ти поверувам...
![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
||
Koga ke lapnamam edna maslinka i se custvuvam prejaden.
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
koga se branam od nepravedni obvinuvanja...oti ja ne sum takov
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Treskam gluposti povekje od voobicaeno i sekogas sum off topic.
![]() ![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
пааа,не знам како знам...едноставно знам!
![]() |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
da bidam iskren jas spagjam u onaa grupa na lugje na koi sostojbata na zaljubenost bas i ne im deluva mnogu pozitivno stimuliracki.
Imeno kako znam deka sum zaljuben? Ednostavno...slabo jadam-ili pa voopsto ne jadam,spijam od 3-4 casa max. posle celosno sum otsuten-kao da se naogjam u nekoja bestezinska sostojba.Nisto i nikoj ne mi se bitni i vazni,ne mozam nisto da rabotam,ucenje ne doagja v predvid,ziveam od gledanje do gledanje so ljubovta,a koga sum sam go preispituvam sekoj kazan zbor,sekoj gest,sekoja mimika...Analiziram sto mi rekol,kako,zasto,pod koi okolnosti..a sto sakal so toa da kaze ![]() ![]() Sva srekja sto retko se zaljubuvam...ali koga toa kje se desi..na mene toa deluva kao zemjotres od 7 stepena spored Rihter. i..btw...koj bi sakal da se zaljubi ako ima simptomi kako moite ![]() p.s. Zatoa imam apel do site...Ako znaete nekoe care ...pomagajte ![]() ![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
||
И јас исто. Ама се случува да бидам влубен во две во исто време, што е негативност. |
|||
I love Daphne Millbrook.
|
|||
![]() |
|||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
||
Пааа...едносатвно немам контрола врз себеси!!!НЕкој друг ме управува!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
VJUBENA DO USI!!!
![]() PEPRUTKI LETAAT VO STOMAKOT I NE MI DAVAAT MIR!!! ![]() KOGA NE E POKRAJ MENE,MISLITE MI SE KAJ NEGO!!! ![]() RASPOLOZENA ZA SEKAKVA AKTIVNOST: CITANJE, PISUVANJE, CISTENJEEEE, APSOLUTNO SE BEZ POTESKOTII!!! ![]() I KOGA KE PUSTAM GLASNO MUZIKA TESKO NA KOMSIITE!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
A ISPUSTIV DA PISAM:
KOGA E DO MENEEE, MMMM, SE ZNAEE...... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
a bre z`s nikoj ne saka da mi pomogne ![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
a koj bi sakal bas tebe da ti pomogne??
![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |