![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 145146147148149 155> |
Автор | |||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Не бев ја таму,ја ја палев америчката амбасада ![]() |
|||
![]() |
|||
Ilirosss ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
||
ah da zaboraviv takanareceniot najstar narod vo svetot so najbogata kultura bil zafaten so palenje ambasadi.
|
|||
![]() |
|||
||
Наjстар народ во свет?Индијците и Кинезите
Изменето од Царевић - 20.Септември.2008 во 19:51 |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
dodeka " borcite za covekovi prava " ostavija cel eden grad bez voda i maltretiraa rabotnici po patista .....
|
|||
![]() |
|||
Blue Magic ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
||
Не сте поарни. Тие амбасади а вие Цркви. |
|||
![]() |
|||
||
Цркви,села,уништување на гробници итн.Доискажија целата работа
![]() Изменето од Царевић - 20.Септември.2008 во 19:55 |
|||
![]() |
|||
Blue Magic ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
||
Шо да доискажам и тие како вас се а вие од што се паметни ко палите амбасади и сами се горите.
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
a vo koja grupa na " najpametni " se svrstuvas samiot
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Доволно паметен за да не ставам г8 знак на никот бидејќи за разлика од некои, знам што значи тоа. Изменето од Blue Magic - 20.Септември.2008 во 20:22 |
|||
![]() |
|||
||
a ti mislis deka mene me zagrizi toa sto ti pretpostavuvas da znaes ? .... |
|||
![]() |
|||
||
Ништо не претпоставувам и не ме интересира твојата грижа, само ти одговорив на прашањето онака културно како што ти културно праша.
|
|||
![]() |
|||
||
ocigledno deka razgovaram so nekoj od povisokite spratovi ... na soliterot
![]() |
|||
![]() |
|||
Ilirosss ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
||
ti sekogas zboruvas so luge od pivisokiot sprat , normalno e toa za nekoj naivne koj saka da uci od po mudride.
|
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Aj ne jadi tolku so ustata moze
![]() |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 145146147148149 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |