IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 145146147148149 155>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:41
Originally posted by Ilirosss Ilirosss напиша:

Originally posted by Царевић Царевић напиша:

a tebe izgleda ti se prosiri dva pati i od amerite i od rasite

Кој рикаше за САД и НАТО да чујам?Кој рикаше дој спасете не ?

koj vo plostad makedonija slavese koga sad ve prizna pod ustavno ime , aj da cujammmmmmm

Не бев ја таму,ја ја палев америчката амбасада
Кон врв
Ilirosss Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:50
ah da zaboraviv takanareceniot najstar narod vo svetot so najbogata kultura bil zafaten so palenje ambasadi.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:50
Наjстар народ во свет?Индијците и Кинезите

Изменето од Царевић - 20.Септември.2008 во 19:51
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:51
dodeka " borcite za covekovi prava " ostavija cel eden grad bez voda i maltretiraa rabotnici po patista .....
Кон врв
Blue Magic Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 15.Август.2008
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Magic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:53

ah da zaboraviv takanareceniot najstar narod vo svetot so najbogata kultura bil zafaten so palenje ambasadi.

Не сте поарни. Тие амбасади а вие Цркви.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:54
Цркви,села,уништување на гробници итн.Доискажија целата работа

Изменето од Царевић - 20.Септември.2008 во 19:55
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Magic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 20:07
Шо да доискажам и тие како вас се а вие од што се паметни ко палите амбасади и сами се горите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 20:18
a vo koja grupa na " najpametni " se svrstuvas samiot збунетост
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Magic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 20:21
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a vo koja grupa na " najpametni " se svrstuvas samiot збунетост

Доволно паметен за да не ставам г8 знак на никот бидејќи за разлика од некои, знам што значи тоа.

Изменето од Blue Magic - 20.Септември.2008 во 20:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 20:24

a ti mislis deka mene me zagrizi toa sto ti pretpostavuvas da znaes ? ....

Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Magic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 20:26
Ништо не претпоставувам и не ме интересира твојата грижа, само ти одговорив на прашањето онака културно како што ти културно праша.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 20:27
ocigledno deka razgovaram so nekoj od povisokite spratovi ... na soliterot голема%20насмевка
Кон врв
Ilirosss Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 21:24
ti sekogas zboruvas so luge od pivisokiot sprat , normalno e toa za nekoj naivne koj saka da uci od po mudride.
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 23:37
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by Polaris Polaris напиша:

MOIRA DAJ USTE EDNAS BANIRAJ ME, BAREM DA NE SE RECIT DEKA DELIJASKOPJE ME SPASIлутина

Номора да ја молиш Моира... Сам банирај си се... Едноставно не се појавувај веќе...

Aj ne jadi tolku so ustata mozeнамигнување
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 145146147148149 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.