![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 155> |
Автор | ||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
za toa bidete sigurni
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
Ilirosss ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
|
sekoj ima pravo da slavi na svojata zemja kaj sto ima koreni postari od samite nekoj narodi.
KOSOVO you never wallk allone Изменето од Ilirosss - 20.Септември.2008 во 19:13 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Ilirosss ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
|
ne znam koj ja utnal kartata ja ili ti , mojata karta se prosiruva a tvojata sekoj den se pomala i pomala, da zivee belgradski pasallak , hahahahaha
AMIN |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Ти се проширува дупето од пупење кон САД... ![]() |
||
![]() |
||
|
a tebe izgleda ti se prosiri dva pati i od amerite i od rasite
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
sosema ispravno ... i ne bi bilo loso da zamolite i pobarate od Rusija da vi ovozmozi da centralnata proslava e odrzite nekade zad KAFKAZOT |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Кој рикаше за САД и НАТО да чујам?Кој рикаше дој спасете не ? |
||
![]() |
||
|
pa rusite tebe ti se braka od krv i poteklo, taka da bolje ti da ides tamu kaj sto ti se rodninite.
|
||
![]() |
||
|
koj vo plostad makedonija slavese koga sad ve prizna pod ustavno ime , aj da cujammmmmmm |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Не се радувам на ништо што САД ќе го направи... Единствено ќе се радувам кога САД ќе се распадне... |
||
![]() |
||
|
ti ne se raduvas na sad ama ti se iska ko ti go stiska sad,
a zatoa dali nekogas ke se raspadne SAD nie albancite vikame , NCUK sto znaci Oladi Изменето од Ilirosss - 20.Септември.2008 во 19:28 |
||
![]() |
||
|
Јас знам што вие Арнаутите најдобро кажувате... А тоа е: АЈ КУКУ ЉЕЉЕЕЕЕ!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
aj kuku lelele nepoznat zbor vo albanskiot recnik.
znaev deka si samouk ama ne do tolku |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |