IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 155>
Автор
Порака
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Статус: Офлајн
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:23
Originally posted by moira moira напиша:

...dosta civilizirana proslava ke bide...se nadevam deka sproveduvanjeto na redot i zakonot ke funkcionira...
barem nema da skrime nicija ambasada
za toa bidete sigurni
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Ilirosss Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:12
sekoj ima pravo da slavi na svojata zemja kaj sto ima koreni postari od samite nekoj narodi.

KOSOVO you never wallk allone

Изменето од Ilirosss - 20.Септември.2008 во 19:13
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:13
Originally posted by Ilirosss Ilirosss напиша:

sekoj ima pravo na svojata zemja kaj sto ima koreni postari od samite nekoj narodi da proslavi.

KOSOVO you never walka llone

Си ја утнал картата
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:14
ne znam koj ja utnal kartata ja ili ti , mojata karta se prosiruva a tvojata sekoj den se pomala i pomala, da zivee belgradski pasallak , hahahahaha

AMIN
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:16

ne znam koj ja utnal kartata ja ili ti , mojata karta se prosiruva a tvojata sekoj den se pomala i pomala, da zivee belgradski pasallak , hahahahaha

AMIN

Ти се проширува дупето од пупење кон САД...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:20
a tebe izgleda ti se prosiri dva pati i od amerite i od rasite
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:21

sekoj ima pravo da slavi na svojata zemja kaj sto ima koreni postari od samite nekoj narodi.

KOSOVO you never wallk allone

sosema ispravno ... i ne bi bilo loso da zamolite i pobarate od Rusija da vi ovozmozi da centralnata proslava e odrzite nekade zad KAFKAZOT голема%20насмевка

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:22

Кој рикаше за САД и НАТО да чујам?Кој рикаше дој спасете не ?
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:22
pa rusite tebe ti se braka od krv i poteklo, taka da bolje ti da ides tamu kaj sto ti se rodninite.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:23
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Кој рикаше за САД и НАТО да чујам?Кој рикаше дој спасете не ?

koj vo plostad makedonija slavese koga sad ve prizna pod ustavno ime , aj da cujammmmmmm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:25

koj vo plostad makedonija slavese koga sad ve prizna pod ustavno ime , aj da cujammmmmmm

Не се радувам на ништо што САД ќе го направи... Единствено ќе се радувам кога САД ќе се распадне...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:27
ti ne se raduvas na sad ama ti se iska ko ti go stiska sad,

a zatoa dali nekogas ke se raspadne SAD

nie albancite vikame , NCUK sto znaci Oladi

Изменето од Ilirosss - 20.Септември.2008 во 19:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:30

ti ne se raduvas na sad ama ti se iska ko ti go stiska sad,

a zatoa dali nekogas ke se raspadne SAD

nie albancite vikame , NCUK sto znaci Oladi

Јас знам што вие Арнаутите најдобро кажувате... А тоа е: АЈ КУКУ ЉЕЉЕЕЕЕ!!!   
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 19:32
aj kuku lelele nepoznat zbor vo albanskiot recnik.

znaev deka si samouk ama ne do tolku
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.