![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 155> |
Автор | ||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
...ne sum brishela jas... ![]() |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
pa koj?,...zarem ima i nekoj drug,...pametnjakovich?
![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...ima, sekako...
|
||||
![]() |
||||
Ilirosss ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
|||
ali vogja na pametnjacite e MOIRA
![]() |
||||
![]() |
||||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|||
Номора да ја молиш Моира... Сам банирај си се... Едноставно не се појавувај веќе... ![]() |
||||
![]() |
||||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|||
Ќе причекате Македонија да го признае Косово и Метохија, па сакате да се затвори темава, а потоа ќе отворите нова тема за признавање на Илирида... Ве знам ја вас КУКАВИЦИ !!! Кукавиците се бутаат во туѓи гнезда исто како вас...!!! |
||||
![]() |
||||
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
|||
Ako vo svetot postoi nekoj narod koi se kukavici, togas ste vie, bidejci pogolemi kukavici od srbive nigdje na svijetu, Изменето од moira - 20.Септември.2008 во 17:19 |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
.... go pustile i ovoj ... za vikend
![]() Изменето од moira - 20.Септември.2008 во 17:19 |
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
Нема толико врба колико што има срба!
Изменето од Царевић - 20.Септември.2008 во 17:16 |
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
Дојди "храбар" да те видам дали имаш зуби или само лаеш |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Ауу ауу, со овие изрекиве, почна егото да ми работи маме му ебам..
Сега фали уште онаа... Нема гарде, без кокарде, нема војника без четника.. ![]() |
||||
![]() |
||||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|||
uste tri dena ostanaa
se blizi golemiot den koga makedonija ke ja priznae kosovo
odsega ve pokanuvam na fiesta u cair-kaj skenderbeg
odsega ve predupreduvam deka sigurno ke se puka,da ne mi velite posle deka ste se isplasile
Изменето од nema sto - 20.Септември.2008 во 17:46 |
||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||
![]() |
||||
|||
Кога ќе кажам КУКАВИЦИ тоа незначи дали некој се плаши или не... Ако не си знаел Кукавицата (мислам на птицата), ги положува своите јајца во туѓи гнезда и таму ги остава другата птица покрај своите да ги чува топли со своето тело и јајцата од Кукавицата... Е за такви кукавици ве сметам... Се вселувате на туѓи територии, затоа што немате своја... БЕДНИ СТЕ... ![]() Изменето од moira - 20.Септември.2008 во 18:09 |
||||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||||
![]() |
||||
|||
...dosta civilizirana proslava ke bide...se nadevam deka sproveduvanjeto na redot i zakonot ke funkcionira...
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |