![]() |
|
Лажење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 24> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sum poise za lezenje
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne lazam,ama i ne kazuvam bez da me prasaat
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....moreeee..lazes pa susis... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
NE TREBA DA SE LAZE BIDEJKI NA LAGATA I SE KRATKI NOZETE
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Лагата може да те спаси од робуване на сенки од минатото...понекогаш носи слобода.
|
|
![]() |
|
Lagata bara golemo vlozuvanje na umstvena rabota,osobeno na memorijata.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Fino lepo ke obrazlozam deka ne sakam da govoram na taa tema i ako prodolzi da insistira lagata e neminovna i neizbezna.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
site koga zboruvaat lazat.....
a jas sum del od site... Lazam li i jas... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...lazete be kolku sakate...no znajte deka postojat i luge koj uzivaat vo lagi....!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mislish na ona...Ti me lazesh najbolje???
![]() |
|
![]() |
|
...bas na toa !..abe ubaini!!!..te gleda vo oci i te laze....!ej ,ne moze sekoj i toa da go pravi..i toa e darba !!!...vroden talent...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Za dobra laga se potrebni dvajca-toj sto ja kazuva i toj sto ja prifakja so veruvanje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
леле ме погодува темава, баш сум во некои фрки,ама многу ми се слатки фркиве...не лажам,ама...ја кријам вистината!На никого се немам доверено за милото (кое го свиѓаше другарка ми, па затоа ми е незгодно)
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |