![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19481949195019511952 2116> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miki...
nE ZNAEV DEKA SI ADVOKAT NA DJAKONDO... Bolji izbor e ON SAM da se brani..ne preku TEBE |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ama zosto se lutis ?
pa neli sajberizmot e nesriozna rabota?????
zosto tolku seriozno svacas ?????
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
“во срцево...имам тетовирано...ееееден пост...“ ![]() ми текна сега на трифунче и како го заебаваа на еднооки со песната ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Jas sum bila mnogu tolerantna izgleda..dosega...
Ama od utre druga pesna..... Ne zasluzuva nikoj povekje da bidam fina... ZALAM |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nikoj ne kaza koj i sto i kako svatil ...
vazno e deka sekoj eden koj tuka nesto pisuva
ceni deka taka i ce ostane
ne e ubavo da se vrsat korekcii bez soglasnost na avtorot na postot ....
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
aj sto nervirash de?? ma nikoj ne te opcu tebe??djaki go otera upm..
![]() uzivaj..
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Daj prestanete...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Boze mili..
Ne mi se veruva KAKVI STE BILE.. STE GO SFATILE SYBERIZMOT KAKO REALNOST... Zivotot e van Fenix i Forum..aloo Bolje covek nikad da ne komentira povekje Film se napravi....BOD DA CUVA |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ma ne me interesira poveke koj sto napravil...bilo pa proslo...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
spored Miki ... nikoj ne smee da menuva tudji postovi ....
utre znaci , moze nekoj da si zeme za sloboda pa da izmeni polovina moi postovi .....
|
|
![]() |
|
Jas znam za kogo se rabotese mnogu ubavo...
i od toj post...ne sfakjaM zasto dojde do pcovki ako nekoj kaze na nekogo deka go saka... ?????????? sto e tuka losoto.. ili loso izbrani zborovi...spored Miki Изменето од Valerija - 16.Септември.2008 во 22:12 |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
како што гледам постот на повеќето ви удрил во срце и оставил длабоки траги на вашата психа
|
|
![]() |
|
![]() |
|
a koj rece deka nekoj so nekogo se kara ????
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
jas ne se karam
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19481949195019511952 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |