![]() |
|
Што е најпотребно за една врска да биде успешна? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 44> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...razbiranje...negusebno pocituvanje... i ljubov...
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
да има големи цицки.......тука нема шаш........врската е 100% успешна.
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Само искреност, се друго е ствар на договор
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nisto ne smee da bide povazno od guskanje i baknuvanje, a moze i seks, pa posle karajte se ako treba
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bolje los e*ac so vnimanie i neznost od dobar maloumen e*ac
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
taa da znae deka ti si do neja ,,sekogas
a ti deka e taa e isto taka ami ima milioni mali raboti koi se potrebni da bide uspesna no valjda ne trebat site da se na broj dovolen e dostatocen broj |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
VEKE KOGA POSTOI VRSKA ZNACI IMA I LJUBOV.INAKU NELI NE BI BILA VRSKA.BAR JAS TAKA MISLAM.A ZA DA BIDE USPESNA EDNA VRSKA POTREBNO E DA SE IMA DOVERBA,DA NEMA LJUBOMORA I POCIT KON DRUGATA STRANA.DA NE POSTOI ONAA BARIERA JAS SUM MASKO TI SI ZENSKO I SLICNI NEKOI FRAZI................
|
|
![]() |
|
Zborovi nezni da i upatuvas dodeka mies sadovi, cistis so pravosmukalka i i kupuvas nesto
|
|
![]() |
|
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
e iskreno se vratat 3 4 momicki ama sekoas samo ONA e posebna vo mojte oci drugite taka za edensat da ne kazam muvaje se
![]() ![]() |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Ljubov i RESPEKT
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ako na dvajcata im e dovolna samo ljubovta megju niv i ne baraat povekje.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Ljubov, razbiranje i da se istomislenici.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
choveche ![]() ![]() ti dali razmisluvash koga pishuvash?gledash li shto pishuvash choveku??? ![]() |
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
EDNA VRSKA ZA DA E USPESNA POTREBNA E LJUBOV NO DA SE ZAPRASAMO STO PREDSTAVUVA LJUBOV ZA ZENATA A STO ZA MAZOT-ODGOVOROT E EDNOSTAVEN
PRVATA FORMA NA LJUBOV STO JA ZAPAMTILE VO ZIVOTOT PREDSTAVUVA KLISE ZA FORMA NA LJUBOV NIZ CELIOT ZIVOT PA TAKA ZA ZENITE PRVATA FORMA NA LJUBOV JA NAUCILE OD SVOITE MAJKI PA TAKA TIE I VO SVOITE MAZI BARAAT DA JA VIDAT LJUBOVTA NA MAJKAIM PA JAS MISLAM DEKA POMAGA MNOGU ZA MASKITE DA SE OSEJKAAT KAKO DA IM SE MAJKI" NA SVOITE ZENI SO STO CE OFORMAT EDNA BLAGOSOSTOJBA VO SVOJATA VRSKA I BLISKOST ISTA KAKO STO JA IMAAT MAJKA CERKA |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |