![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 163> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Магде мори...јас мислев дека ти си се "разбудила навреме"...те немаше долго време,па јас се израдував...јас сега ја почнав Знаци покрај патот-Иво Андриќ ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Биба мрднала од мртва точка...
![]() Кај мене е сеуште статус кво...Заглупев.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
Biografaijata na Jenna Jameson , interesna , otvorena ,lesna za citanje
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Irena Jordanova-"Pomedju"
....ako se rastrgnam i mu pluknam na moralot v lice.... |
||
![]() |
||
Ivonecka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
Ja preporacuvam i kerkata na tkajacot na sonistata
|
||
![]() |
||
Ivonecka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
Jas ja citam Orkanski Visovi od Emili Bronte(Klasik si e klasik) Sakam da se nadovrzam za vremeto na lalinjata mn mi se dopadna stilot na pisuvanje na knigata i mi ostavi golem vpecatok i isto bi ja preporacala Solja Caj
Bi sakala da ve zamolam da mi ja kazete web starnata na knizarnica tri i_jurukovska@yahoo.com Изменето од Ivonecka - 06.Септември.2008 во 19:17 |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
nema veke da gi citam knigite sto jas gi sakam,sega ke mora da gi citam dosadnite od skolo
![]() ![]() |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
|
P.S. te sakam-Sesijija Ahern....
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Tунел-Ернесто Сабато
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
" Жена с грешком" - Анабела Басало
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
|
"Volim glazbu, volim ples" od Mary Higgins Clark
vpecatokot od prvite procitani stranici e dobar. |
||
Najveci covek uvek ostaje dete
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Posle 4 drami po red od Chehov,nekako ne mi se faka kniga se macam so "Krajot na edna ljubovna prikazna" od Grin.A moze i oti premnogu vreme tuka sega trosam
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
pa ne znam ![]() ![]() |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |