![]() |
|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 102> |
Автор | |
KDEKOVSKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimi ti kade pripagash vo koja kategorija na onie shto znaat da prekinat ili ....
|
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
![]() |
|
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
E toa e veke drugo ako sakas da ja premines granicata Ako ne sakas da prekines toa e veke drugo. |
|
![]() |
|
KDEKOVSKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Jas eden period rabotev vo edna firma kade starosnata struktura beshe nad 54 godini, se iznaslushuvav muabeti za bolesti, svekrvi, snai, zetovci, za prljavite alishta na komshiite ... i shto da ti kazam, koga trebashe da trgnam na rabota mi se potsekuvaa nozete, ne mi se odeshe, a od druga strana imav mnogu kreativna rabota. Sega e mnogu poinaku. Vo firmava sum opkruzen so starosna struktura prosek 30 godini. I pokraj toa shro rabotata ne mi e tolku kreativna, sepak mi e zadovolstvo odenjeto na rabota... Taka da toa e toa. Flert mora da ima, ako nema togash e trudno..... |
|
|
|
![]() |
|
tangicka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 186 |
Јас неможам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Totalno vistinito. Tangicka so samo kontrola moses dobro da ja oznacis granicata |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tangicka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 186 |
Флертот многу лесно ја преминува границата на ФЛЕРТ затоа и не го практикувам на работно место
|
|
![]() |
|
naprotiv, koga rabotata ti pretstavuva zadovolstvo se postignuvaat najdobri rezultati. E sega tuka normalno treba da se napravi kategorizacija na zadovolstvata!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Ќе флертувам после работна време ионака не е убаво да мешаш работа и задоволство
![]() |
|
![]() |
|
Menjaj rabotna sredina duri e vreme |
|
|
|
![]() |
|
Не ги бива моите колеги,инаку сигурно ќе флертував |
|
![]() |
|
E da! Pa shto da pravime flertuvanjeto e zdrava rabota!!! Ne znam dali i preku internetov ustvari nie flertame...a? ajde nova diskusija... |
|
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
|
![]() |
|
vatrena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
флерт...ммммм...можи...
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |