![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 155> |
Автор | |||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Не бре вие сте арнаути од Кавказ да не мешаме поими сеа
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Во Косово и Метохија Српската полиција не вршеше терор врз никого... Таа само ги апсеше, тепаше, а и по потреба пукаше на терористите кои десет и повеќе години наназад го застрашуваа, малтретираа и убиваа Српското население на Косово и Метохија...
Друго е после кога на убиените терористи останатите Арнаути им ги соблекуваа униформите и им облакаа цивилна облека и потоа ќе дојдеше CNN и ќе ги снимаше како убиени цивили од страна на Српските власти... XXLL... Ако си стварно реален човек и ако ја сакаш правдата, несмееш да бидеш ќорав и глув на овие факти... Зар ти е тебе по вероватно тоа како Српската полиција си шета по Арнаутските села и си убива цивили како ќе им текне...??? Тоа не е вистина и самиот знаеш... А да знаеш дека и самите Арнаути знаат дека тоа не е вистина, само нема потреба да го признаат, се додека САД е на нивна страна... ![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
DelijaSkopje,
Што си го трошиш времето на нив? Тие подобро знаат што правеше срската полиција, а што тие.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
pravea ... i ednite i drugite ... no za razlika od drugite , ednite go pravea ona sto bi go napravile site normalni , pa duri i nasata policija ... odbrana na ustavniot poredok i javniot red i mir ... protiv onie koi se protiv toa .... a se za anarhija , rusenje na ustavniot poredok , teritorijalno otcepuvanje , nepiznavanje na drzavnost i drzava ....
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
mislam deka istoto nesto bi go pravela duri i policijata vo albanija
![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
OK i ako ne gi branam ni albancite ni srbite no mora da mi odgovoris uste nesto?? Zosto mi velis deka stalno srbite se vo pravo deka ne ubivale deka ne kolele itn. More Delija srbite nemaja problemi samo so Kosovo, tie imaja problemi so Hrvatksa, so Bosna i tamu koleja mnogu zeni i deca a naj mnogu znam vo vukovar i vo Srebrenica imaja vrseno genozid vrz civilnoto naselenije. Imam i video snimki sve sto e storeno na hrvatite na bosancite i na albancite, se imam ako sakas da ti pustam da download tiras. I i so SLovenija sakaja da se cepkat srbite no tuka ne uspeaja tolku zatoa sto ke trebaja da vojuvat so Austirija i so Germanija i taka Slovenija bez probmematicno se podeli od Jugoslavija. Sakam da kazam kratko i jasno vie nemavte samo so Kosovo problemi tuku so site.. Изменето од xxll - 07.Септември.2008 во 19:02 |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Да расправам сега со тебе што, како и зашто се случило сето тоа во Хрватска и Босна, ми требаат саати и саати, а пак ти нема да сватиш... Само ќе си го изгубам времето... Затоа живеј си со таа твоја вистина... А ако си спремен да ме ислушаш и да ја сватиш вистината, тогаш да отвориме тема "Распад на СФРЈ" и таму да ги поделиме фактите... |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Vazi no dali moze pokasno sega imam rabota i mora da izleguvam..
![]() |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
|||
||
Немора баш денес... и јас сум вечер и утре трета смена на работа... |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
brza Сениор ![]() ![]() Ubermensch Регистриран: 2006.Февруари.06 Онлајн статус: Онлајн Пораки: 13472 ...opomena pred suspenzija za lazno naveduvanje na broj na postovi... ![]() |
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
vie ziveete za da lazete
druze, vo ovie zborovi sto gi pisuvas veke nekoe vreme moze da veruvat samo tvoite sonarodnici kako miroslav,carevic,orlov i nekoi drugi
ke te zamolam da ne ne zamaras so tvoite lagi i ti posakuvam sto poskoro vrakanje vo realnosta (realnosta se vika Repubika Kosovo)
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
realnosta e : KAKO DOSLO , TAKA POSLO |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |