![]() |
|
Кога две другарки ќе се заљубат во еден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...kakvi li drugarki...merak...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vekje nikogas nema da odnesam decko vo drustvo na drugarki,a ke mozat da go vidat na slika samo!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
losha stvar u sekoj sluchaj, znam za ova i zatoa nikad ne sum nosel cura u drushtvo nit pa sum sakal da se druzam so nejzini drugarki...drushtvo moe si e drushtvo moe, nejzino e nejzino-mojata ljubov e moja samo...ne se meshaat tie dve stvari nikad...ako ste umni, ke me poslushate, zasho "kaj sho ima luge ima i govna"
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
хх + ху + хх = хот-дог комбинација
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
da be sea ke me lazesh ovde na forum
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
crnooka abe ti si vo srekna vrska
![]() ami so sobata vo motelon sho prajme...srceto mi go skrshi ![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
imav slucka pred okolu 6-7 godini, drugarkami zo sakala mojot simatija a znaese se za nas...ali tolku mnogu se navleka duri dojdovme do nivo koga go krena tel i mi rece: ostavigo, toj e ljubovta na mojot zivot. jas nea ja poznava cel zivot od mnogu mali se znaevme, ne sakav nisto d aja obvinuvam so muabeti ama ti znaes za nas, znaes deka go sakam i takvi stvari, samo kratko i rekov: a od kade znaes deka toj ne e ljubovta na mojot zivot". se podzamisli malku go zatvori telefonot, i posle nedela dena mi se izvini...den deneska mazena e so detence, a jas sum vo srekna vrska bas so toj covek.
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pa nishto be ne prajme....to ti e roksi mec so dve ostrici....i kako i sekogash neshto za da dobiesh treba dve raboti da izgubish....
inace prilika za vistinska ljubov se javuva samo ednash do dva pati vo zivotot..ako ja propushtish zamina se upm. da imashe razumot neshto vrska so ljubovta site ke befme sami kako ut na bandera |
|
|
![]() |
|
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Вака сега... ако таа љубов би требало да биде вистинска, тогаш ќе се јави и друга прилика да се развие... ако неможат да се во врска денес, ке бидат утре... Во љубов и војна се е фер - не велам дека не е, ама понекогаш треба разумно да размислуваме А види од друга страна: На пример двајцава почват врска, најдобрата другарка на типкава ке и се скарат или ке и се налутит... со тоа типкава изгубила една работа а добила друга.. ок то... и на пример одат некој месец, и раскинуваат... упс! каде отиде љубовта? => на крај типкава си останвит и без другарка и без дечко.. сеа шо прајме? |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
potencijalna vistinska ljubov....prilika za toa..me razbirash ...nikoj ne znae dali e ili ne e vistinska se dodeka ne pocne vrska i ponatamo da trae...megutoa se zavisi od clenovite na toj ljuboven trijagolnik...
i ima edna izreka ili pogovorka shto ja znam..... vo ljubov i vojna se e fer... za poslednovo shto ke recesh? |
|
|
![]() |
|
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Something - да си најде друг дечко, друга љубов, надеж... *** Иначе да почекаат додека другата не најде друга љубов... добро објаснав во претходниот пост А ако е Вистинска Љубов како шо велиш ќе чека и долго време ако треба, ако не Е тогаш ќе исчезне и нема да мора да се чека |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
cekaj malku..kako da pocekaat i do koga ke cekaat ako drugata ne zasaka drug be roksi.....ili something...ova something shto e ?...kakvo znacenje ke mu dadesh..
|
|
|
![]() |
|
Ако е потенцијална вистинска љубов, тогаш таа може да чека... зборот ми е, ако едната другарка и типот се сакаат вистински ќе може да почекаат дури другава другарка си најде друг дечко or something па после можат да прает шо сакет без никој да биде повреден.. и + ќе се зачува другарството меѓу другаркиве |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |