![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 680> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
до кога ќе ме држи вака?
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
shto li ke mi podari denes
![]() ![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Shto i e tolku bitno,pa gubi vreme da istrazuva.
Kolku e samo smeshna ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...zoshto da dozvolam da mi go rasipe denot....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се прашувам...кога успеа да ми кидне...Госпожа мамма???
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
се прашувам... колку време треба да ги чекам тие од супорт центарот...
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
dali sekoj covek mora da e barem nekogas sebicen
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mora, sekoj, ponekogash
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
вреди ли да станам утре во 9
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
зошто не ми одговара???
![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
kade e sega? dali e seuste vo Skopje?
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Се прашувам ....до каде бре ке одат.....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
se prashuvam,...se prashuvam...kolku zloba ima vo chovekot.
Mislam,.... kolku mnogu ja ima....??? |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се прашувам... ќе биде ли на арно?...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |