![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 1093> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dali ke bide denes ili ne ke bide
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
и ја одам да си долежам бар...дур не ме викнал некој
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
more jas se vrakam vkrevet. nabildana vecer imav snoshti...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
зашто увек ко ке речам утре ке се наспијам, сабајлето ке се разбудам со кокошките и тоа сама
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ubavo mi vikase sinoka....
A be izmi gi sega tanjirite... Ja pa... ne, ma...ti ke mi kazuvas koga da mijam tanjiri... utre ke gi mijam... e sega ako mi e... |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Каде е сега добрата вила да ме праша - Која желба сакаш да ти ја исполнам? ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mazi koi pravat rucek i se muvat vo kujna se pak mazi
toa ne gi pravi da se zeni, da se zeni gi pravi sosem drugi raboti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da idam na avto pazar ? Ako me nacekaat svercerite so gi znam, mnogu ce se pie pivo i nisto nema da vidam
![]() - Kazi kako ni bese, a, hik ! - Abe...sedi...daj use po edna tura...ik!...mali - Abe so ne pali ova ? - A be glup, eden, za kluc si slusnal hik !? - Ti ibam toa strbaviot, mene li najde kanta da mi prodavas ? - Abe,ne, ik! zimi tebe...ik! vidi kukla e... I poslem otpocetok istiot muabet |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
уф леле........како би јадела сега едно вакво (знаеш ти од каде е нај убаво кај нас)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
шо да се јаде.........364 илјади мачки ме вртат во зелудников......Р'ТКА ГЛАДНА СУМ
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
mnogu cesto vo posledno vreme mi se vrti istata misla:
losite lugje obicno ne se prirodno losi - tie se samo nesrekjni |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
... Спанко...само ...спие.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
deneska definitivno ke mi trebaat dolgi rakavi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |