![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 525> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.........................DAJEM TI SVOJU RIJEC
DA I U DOBRU I U ZLU JA BICU TU DA TE TESIM I NASMESIM................o.mandic |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
oh where...oh where can my baby be
the lord took her away from me
oh where...oh where...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ајде дечко уште литар дај,
Божја крв од нејзиниот крај.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Awake, my St John! Leave all meaner things
To low ambition, and the pride of Kings. Let us (since Life can little more supply Than just to look about us and to die) Expatiate free o'er all this scene of Man; A mighty maze! But not without a plan; A Wild, where weeds and flow'rs promiscuous shoot, Or Garden, tempting with forbidden fruit. Awake, my Fanny, leave all meaner things; This morn shall prove what rapture swiving brings! Let us (since life can little more supply Than just a few good f**ks, and then we die) Expatiate free o'er that loved scene of man, A mighty maze, for mighty pricks to scan; A wild, where Paphian Thorns promiscuous shoot, Where flowers the Monthly Rose, but yields no Fruit |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Bio sam korak od dna
a ti si ruku pruzila. Bio sam na kisi sam, ti vrata si otvorila. Bila si nekako sva za mene nestvarna! Bila si zena sto zna da ljubav da! Bez tebe nestace sunca, druge cu prositi za malo ljubavi. Bez tebe, jedina moja, za kog cu zivjeti, za koga umrjeti!? |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Ispisaću po nebu riječi za tebe
Vjekova mir vračaš mi ti Smiruješ vode nabujale Moj šapat i krik ćeš pomiriti Pijem ti dah kao lijek Svaku noć Prije no što usnim ja I taj tren i zauvijek Samo ti, ti si mi u mislima I kad nisi tu kraj mene Da znaš da me boliš I noćas ja ću da te Čuvam dok spavaš I ljubim tamo gdje najviše voliš Dok sanjaš |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Every time i think of you
I feel shot right through with a bolt of blue It's no problem of mine but it's a problem I find Living a life that I can't leave behind There's no sense in telling me The wisdom of a fool won't set you free But that's the way that it goes And it's what nobody knows While every day my confusio |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
What's a woman when a man She'll be weak |
|
![]() |
|
Devojcence, devojcence ljubish li me mene
Devojcence ljubish li me mene Devojcence ljubish li me mene Jas te ljubam jas te ljubam Na son te souvam Jas te ljubam na son te sonuvam Jas te ljubam na son te sonuvam ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
All of my life
Where have you been I wonder if I'll ever see you again And if that day comes I know we could win I wonder if I'll ever see you again At every time I've always known That you where there, upon your throne A lonely queen without her king I longed for you, my love forever |
|
![]() |
|
Во моите соништа
секогаш ќе те гледам....
како лебдиш на небото
Во моето срце...секогаш
ќе има место за тебе...
целиот мој живот....
Ќе чувам дел од тебе
со мене.......
и каде и да сум.....
ти ќе бидеш тука...............
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
...soul on fire...
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Let me love you
Let me love you Free of all rituals, nothing habitual Something you can sink your teeth into Let me love you.. Let me love you Free of where have you been Freedom what's take command Something you can fall right back into My love for you my love for you.. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Kao što perunike u dubokoj rijeci
tu i tamo bez korijena bujaju, tako i ja rastem bez prestanka uokolo u rijeci ljubavi. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |