IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 155>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 00:01
...почнавме и со лични навреди...хехехе...welcome back делија...големо%20гушкање
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 00:03
moi,..daj smiri si go ,...da ne si go okrka,...pa,posle drug ke bide ,..kriv!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 00:10
...кого другарче мое драго...кој ми те нервира тебе...?
...мене се обидува да ме навреди...но не паѓам на непријателска пропаганда... :))))

Изменето од moira - 29.Август.2008 во 00:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 00:20
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

Smetam deka pod itno treba da se priznae Kosovo i da se zavrsi prikaznata so demarkacijata.....osobeno sega vo ovaa sostojba vo koja se naogjame. Veruvam deka ke se najde nekoj junak vo nasata vlada koj seriozno ke pristapi na ovaa problematika i vo sto poskoro vreme ke ja zatvorime i ovaa nedovrsena stranica, koja dokolku ostane otvorena moze da predizvika ogromni i nesogledivi steti na nasata drzava.
...еве го мојот став...мало потсетување за мирослав кој очигледно го заборавил...

Да сум на твое место не би го повторувал тој твој став, туку напротив би се срамел од него и би чекал што побргу да се заборави...
Кога велам би се срамел, тогаш мислам како можеш да признаваш нешто што е на насилнички пат створено...??? Или можеби така правиш затоа што така рекле твоите пријатели Американци...???
Аке не е така, тогаш дај да ја признаеме и РЕПУБЛИКА СРПСКА !!! Зошто не неа ??? Ајде кажи ми...??? Значи пак се враќаме кај Американците, затоа што тие не ја признаваат Република Српска... Затоа и ти не ја признаваш, ТАКА ???

...знаеш што делија...мене единствено ме интересира Македонија и нејзините интереси ги бранам и ке ги бранам...а за Србија и Р С, искрено воопшто не размислувам кога интересите на мојата земја се во прашање...
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 03:15
59,58,57,56,55,54,53.......
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 13:21

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Да сум на твое место не би го повторувал тој твој став, туку напротив би се срамел од него и би чекал што побргу да се заборави...
Кога велам би се срамел, тогаш мислам како можеш да признаваш нешто што е на насилнички пат створено...??? Или можеби така правиш затоа што така рекле твоите пријатели Американци...???
Аке не е така, тогаш дај да ја признаеме и РЕПУБЛИКА СРПСКА !!! Зошто не неа ??? Ајде кажи ми...??? Значи пак се враќаме кај Американците, затоа што тие не ја признаваат Република Српска... Затоа и ти не ја признаваш, ТАКА ???

...знаеш што делија...мене единствено ме интересира Македонија и нејзините интереси ги бранам и ке ги бранам...а за Србија и Р С, искрено воопшто не размислувам кога интересите на мојата земја се во прашање...

Кој е интересот на Македонија да го признае Косово и Метохија, а да се скара со Србија...??? Еве јас признавам, незнам... Никаде не го гледам тука ќарот на Македонија...
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 13:26
e,da...ima poenta
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 13:28
" slepi tumaraju u gomili , svima su kicmu polomili " намигнување .... oficijalen stav i opravduvanje za mesanje vo vnatresni problemi na sosedna drzava nema nitu moze da ima ..... najlesno e da se kaze deka se branat INTERESITE na MAKEDONIJA po toa prasanje ... a koi se , e toa ne moze nikoj da go kaze zosto ne znae , a onoj koj znae ce treba da objasnuva zosto voopsto doslo do toa da i pokraj  site otstapki koi Makedonija i MKD narod gi napravija , se uste postoi opasnost po nejzinata teritorijana celovitost i bezbednost vo slucaj da ne go priznae kosovo ...... znaci : " slepi tumaraju u gomili , svima su kicmu polomili " ......................

Изменето од miroslav_g8 - 29.Август.2008 во 13:30
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 14:42
interes na Makedonija da se priznae Kosovo??? mozebi interes na albancite od Makedonija , a ne na Makedonija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 14:49
da ... i na ponekoj " demokratsko - patriotski " orientiran i zainteresiran za rabota vo novata usa abmasada голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 16:19
tuku , da se vratime nazad na temata ... kako sto mozam da procitam , oficijalniot stav na pogolemiot del forumdzii , posebno tie od albanska nacionalnost e bezuslovno i predvremeno priznavanje na t.n. " drzava kosovo " od strana na MAKEDONSKATA DRZAVA ...... stav koj voopsto ne zacuduva .... ona sto zacuduva e " stavot " na poedinci forumdzii koi ne se od albanskata nacionalnost ..... imaat stav medjutoa stav koj ne znaat i ne MOZAT da go obrazlozat sto bi znacelo i ne e poddrzan kako stav ..... edinstveno nesto koe se nametnuva kako zaklucok vo vrska so tie " stavovi " e stravot i uste poloso , POLTRONIZMOT kon sekoja edna naredba koja stiga od usa ambasadata ( zasega onaa starata ) vo vid na pismena forma ili kako govorna posta prenesena od nekoj sofer vo istata ..... ili mozebi i gradinarot ...... koga sme vece kaj stravovite , se nametnuva prasanjeto strav od kogo i poradi sto ? ..... kakvo bi bilo priznavanjeto na " drzavata kosovo" od strana na Makedonija koga bi bilo iznudeno po pat na sila i pritisok so pomos na oruzje ? ..... znaci , bi mozelo da se narece PRIZNANIE IZNUDENO PO PAT NA SILA ....... niti validno a uste pomalku demokratski kako sto " drzavata kosovo " se obiduva da se protezira od strana na nejzinite mentori .... znaci , istite tie mentori se i nasi " prijateli " koi se obiduvaat uste od priznavanjeto na tajvan pa navaka da ne pretstavat vo ocite na DEMOKRATSKIOT svet kako drzava so nestabilna i neseriozna nadvoresna politika ..... istite koi iniciraa vooruzen konflikt , go pomognaa logisticki i politicki ,  i na kraj prinudija da se prifati eden sramen dogovor  koj dogovor ne bi go prifatila niedna Suverena i nepoltronski orientirana vlada  vo svetot .... ZNACI , dokolku e stravot od povtoruvanje na nesto takvo toj koj e oficijalniot stav za koj se nema obrazlozuvanje , togas e nepotreben i neopravdan ... kako moze da se ima strav po bezbednosta na drzavata koga vece se sto trebase vo vrska so obvrskite od ohridskiot dogovor i se stori ..........no , dokolku se raboti za poltronizmot kon usa , togas kako ce im  objasnime na primer na J . Osetija i Abhazaija za sega ,koi ne se po merak na nasite usa " prijateli " i sovetodavci  i idnite novonastanati " drzavi " po terkot na kosovo deka nemame dvojni standardi vo vrska so takvi situacii ? ...... kako utre mozeme da se sprotivstavime na baranjata na albancite vo Makedonija na inicijativata za referendum i otcepuvanje ? ..... pa koga e demokratski i spored voljata na malcinskoto  mnozinstvo na odredena teritorija  , treba da se pridrzuvame kon tie principi ... ili vo vrska so ova ima i drugi stavovi ? .... kako na primer onoj " na tudj grb , sto stapa ne bolat " ........

Изменето од miroslav_g8 - 29.Август.2008 во 16:21
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 20:25
ajde i jas da se posluzam so edna patriotska recenica ... Makedonija sekogas stradala od sopstvenite patrioti koi se pravat za nejziniot interes.
Кон врв
redandblackarmy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај redandblackarmy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 22:51
Najgolemiot eksport makedonija go pravi so kosovo .. vtoro .. ke go priznae ili ne kosovo veke e drzava .. makedonija ne e rusija .. treto : Ne go nervirajte SAD  cetvrto : samo so albancite nemate problem vo pogled na priznavanje na identitetot , so site "komsii"imate 5. veke ste opkoleni so 2 albanski drzavi ...

Изменето од moira - 30.Август.2008 во 00:25
Кон врв
Ahmeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ahmeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 22:54
Originally posted by redandblackarmy redandblackarmy напиша:

Najgolemiot eksport makedonija go pravi so kosovo .. vtoro .. ke go priznae ili ne kosovo veke e drzava .. makedonija ne e rusija .. treto : Ne go nervirajte SAD  cetvrto : samo so albancite nemate problem vo pogled na priznavanje na identitetot , so site "komsii"imate 5. veke ste opkoleni so 2 albanski drzavi ...

Изменето од moira - 30.Август.2008 во 00:25
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.