![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 646647648649650 729> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и тоа прва смена сум во понеделник
![]() абе како да станам во 6,30 ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne stanuvaj,voopshto ne si legnuvaj, pravo prodolzi na shkolo
![]() ![]() ja taka koa trgnuvam na fax prvite 2 nedeli ako upeam da se razbudam na vreme, cel den ne znam kaj sum ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
е да бе... не си легнувам толку касно
![]() се научив да спијам по 12часа дневно ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
tuuuu pa ti, ne si go gubi vremeto za spienje, za toa vreme eheeee znaesh kolku raboti mozesh da napravish
![]() ![]() |
|
![]() |
|
на пример ??
![]() самтајмс... мај дримс вр бетр ден мај реалити... иф ју ноу ват ај мин ![]() |
|
![]() |
|
znam sho mislish
![]() ![]() ![]() ![]() naprimer ke izgledash dva fima, ke prochitash edna knga, ke kisnesh na forum, ke slushash muzika i ke te raspolozi, ke se raspravash so nekoj od doma, ke te gnjavat drugarki so "problemi" , ke se nauchesh da sukash banica, ke igrash zuma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
значи колку забегани луѓе има на планетава
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() како баба ми бонка бог да ја прости.... што си измислуваше работи.... бог да чува ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
e biserno, takvi imalo i ke ima, ne vredi da se nervirash, tuku zemi gi rabotite vo svoi race
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
да де ги земав и ја испаднав глупа и забегана
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ама ајде ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() арно викаше другарка ми... исто како баба ми... што си правеше приказни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ako nekoj ne ti veruva, ne ti treba...
|
|
![]() |
|
будала при здрав мозок...... и ја глупа уште.... лелеееее
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne si ti glupa, ne si vikaj taka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ама стварно е глупост за нешто за што знам дека не е така некој ме уверува дека е така....
![]() ![]() ![]() сакаш нешто за јадење ајкју ?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 646647648649650 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |