![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 680> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... se prashuvam...shto ke beshe da nemashe internet... da nemashe luge koi ja kazuvaat vistinata...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....na sto li se dolzi nejzinata hiperaktivnost na forumov...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... se prashuvam...shto drugo da pravi...koga ne smee da mrdne...da tropa...koga decata koi se vratile kasno/rano sabajle...spijat... osven da si se zanimava na forumot...ja razbiram...
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Piev vino sa voda ili viski sa soda?
![]() |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Се прашувам што се случува кога ништо не се случува
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
koga nisto ne se slucuva
togas vsusnost najmnogu se slucuva
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се прашувам зошто сево ова се случува???
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
dzabe se prasuvame
dlaboki misli smisluvame i na kraj prasalnik stavame
ubavo e, ok e!
se' e kako sto treba
bez prasalnici i podzinati usti.
se' na kraj si doagja na svoe mesto
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
se prashuem dal ke me izpleska, ako ja vidam i ja isprovociram dobro
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
како може да не знаат кај им се клучевите
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Се прашувам...каде е мамма
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
... se prashuvam...mamma dali se macka krema da ne izgori na sonce
![]() |
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Se prashuvam dali utre Liverpool ke gi zgazi na Aston Villa.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се прашувам...каде ли беше темата on line книги на форумов???
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |