![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15171518151915201521 1553> |
Автор | |||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
ne se smej...na glas
![]() |
|||||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||||
![]() |
|||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||||
au, ne mu kazuvaj, namerno ke izgori
![]() |
|||||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||||
![]() |
|||||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||||
brisam vednas
![]() |
|||||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||||
![]() |
|||||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||||
ne, ova nijansa mi e so avtorsko pravo, zastiten znak
![]() |
|||||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||||
![]() |
|||||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||||
![]() |
|||||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||||
Koga ja ljubev ...
se naeziv, ne mozam da prodolzam
|
|||||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||||
![]() ![]() |
|||||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||||
![]() |
|||||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||||
e mori tete.....so detulevo uste popozitivna si stanala....
![]() ![]() ![]() |
|||||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||||
![]() |
|||||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||||
сега ке се појави Вал да ја изрецитира..не се секирај..и нејзе и лежи
|
|||||||
"recycle your mind"
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
dosta so ovie citiranja
moderatorkite spijat ![]() Изменето од DJAKONDO - 27.Август.2008 во 15:39 |
|||||||
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
nervozen sum,
samo jas sum mashko vo kolektivot, nema koj drug da mie sadovi
|
|||||||
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||||
jas mu veruvam deka e znae ... kako poinaku da se protolkuva negovoto tvrdenje de VAL e NAJUBAVATA FORUMDJIVKA [/QUOTE]ostaj ja Mari...ruzna e ko nok...baska gi gricka noktite![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ima lek i za toa [/QUOTE]pa kaj si ti do sega..ili se rasprasa za nokti![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ne se rasprasav ..... pretpostavuvam ... stom ima lek za zabi , za nokti ce e kolaj rabota
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15171518151915201521 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |