![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15131514151515161517 1553> |
Автор | ||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]()
se uste se na godisen odmor a?
![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Palestinec ok e...
Nema potreba od ponatamoshna diskusija...
Ok??
Ako si fer,mislam kje prestanes da pisuvas za mene
|
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
не, не...може да залута во погрешни раце. |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
fakt e deka ne navreduvas nikogo
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
кој ти кажа за ноктите а? казжи кој ти кажа а? а? а?
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
neka pisuva, ama so namalen intenzitet
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||
Ами кај трафиката ма? |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Zar im veruvate na Makedonski posti? Pismoto sigurno ke zaluta
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Iskreno dosta mi e od reklama..
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
да, да...и јас исто... ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
|||
a veke imame drugo dete a?
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
jas moira ja znam uste od sredno, ama ne ja dosagjam
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ти е страв да не се вообразиш како мене? ![]() |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15131514151515161517 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |