![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 467468469470471 1869> |
Автор | ||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
milo mi e shto si super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...pusta zhelba... ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...hello super granny...
![]() |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
super sum...nokna smena po vise posetuvam
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ja sum vo kafe-muabet, zatoa me nemash sretnato
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
IQ...pa kj si ti...odamna te nemam sretnato
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
granny
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hello
![]() uste nekoja zelba Djaki ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
e pa kako mozes ti se i sesto da bides, jas barem sultan i zvezda da bidam
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
еве и една звездичка од мене
![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
|
...od kaj ti zvezda...?
...neli si sultan...ne mozhe i zvezda i sultan da bidesh... ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ne su ve prasal, dali jas pripagjam na ova drushtvo?
dali i jas sum zvezda?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
aj,
da josh jednom pokushamo
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 467468469470471 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |