![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 842843844845846 1402> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SDK deka ednostavno nekoi luge ne znaat sto so sebe pa ajde ke se pokazuvaat kolku se pametni i kolku im e "bogat" vokabularot...da ne recam se pravat "pametnjakovich" a vsusnost nemaat ni 2 grama mozok
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... Не мислам веќе да ја потсетувам ... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам....нема да има потреба......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам.... малку ми е смешно... Ама слатко смешно... ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
SDK...jas se
![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк...едвам се воздржувам да не искоментирам
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
SDK deka pozdravite i cestitkite i dobredoslicite se upatuvaat na posebna tema...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк дека сум крајно непријатно изненадена
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
СДК напред ВАРДАРЕЕЕЕЕЕ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
SDK...Malku zabegav od ona sto go sakav,no jas,iako ne sum chovek shto se vrakja nazad,sum na svojot pat.I gradam dom vo gradite. Lugjeto ne ne sakaat,zasto sme dve bozestva koga sme zaedno.Ima okeani vo ocite,tamu site ribi ja ostavaat ikrata.Poleka stanuvam angel so kandzi.I gradam dom vo gradite...Lenny Kravitz - I`ve Bulid This Garden For Us (napisano pod impresii od pesnava)
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк..... не ми е денов со филмовиве
![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
SDK deka mi se pliva
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк..... ме фаќа смеа.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк,... уште нешто
![]() притиснете на знаменцето под никот... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 842843844845846 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |