![]() |
|
Колку си одговарате ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolku ovie dvajcata
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
kako crni konduri i beli corapi
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
kako grnche i poklopche sme
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
mnogu
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
појма немам
знам дека мнооооооогу се сакаме, ![]() ама и многу се караме ![]() ако два-три дена ич не се скараме, се прашуваме, што ни е??? ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Двајцата сакаме да си дремеме дома
сакаме да кркаме многу слични области не интересираат делиме скоро идентични ставови по животни прашања и двајцата сакаме да патуваме и да живееме на различни места, по различни држави и многу др,мали нешта разликите помеѓу нас се малку на број ама се многу остри и опасни ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
me sledi, a sekogas e cekor pred mene...
me pusta, a jas sum bumberang... me nervira, jas nego beter.. tolku razlicni, a tolku slicni .... |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
dva kraja na edna zicka
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Многу си одговаравме...премногу, и мислам дека
нема никогаш да сретнам некој друг,барем малку, сличен на него..
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
mnogu si odgovarame...toj e kapaceto za mene, lonceto
![]() ![]() se sakame, se poddrzuvame, se kritikuvame otvoreno i iskreno sekogas koga toa e potrebno, se nadopolnuvame, se razbirame, se karame po malku i slatko se nervirame, i duri koga mnogu menervira ne mozam da ne go sakam a i toj mene
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да да сигурно
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас и ти ќе сме полн погодок. |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
колку повеќе сме заедно ,почнуваат и ситници да ми сметаат,и се повеќе си мислам дека сме промашај
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nitu jas go razbiram,nitu toj me razbira,nitu samite sebesi se razbirame...vazno postoi dinamika
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |