![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 839840841842843 1402> |
Автор | ||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк,.... отидов да гледам филмче
![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Сакам да кажам..... она што сакав да го кажам, го кажав... ама имам уште за кажување.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...sdk koga ja kazuvash vistinata ne mozesh da zgreshish...
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ooo, daaaa....mozes.....
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...sto stapa ili eden,na moj ili na tugj grb...isto me bolat!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
СДк...утре сабајле
|
||
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Сакам да кажам..... Точно..!!! Затоа и никогаш не грешам... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Sakam da kazam deka vistinata nikogash nemozesh da ja sokriesh,
koga i da e,..ke si izleze na videlo...taka i pogovorkata veli ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
сдк,... едвај чекам да дојде тој ден...
![]() ![]() ![]() и нормално... кој последен се смее,... најслатко се смее ![]() Изменето од BisernA - 22.Август.2008 во 18:25 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Aha,...da...i toa zaboraviv da kazam...
SAKAM DA KAZAM isto shto i Biserna.....KOJ POSLEDEN SE SMEE...DURI STOMAK GO BOLI...OD SMEENJE-NORMALNO ![]() |
||
![]() |
||
|
...SDK....cuvam kamce pred vrata i pletalo za koj mu treba
![]() |
||
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
SDK Leka NOC
otidov da spijam
![]() |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 839840841842843 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |