![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 360> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека...форумов е "виновникот" за едно искрено пријателство
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ti si taa!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
знам дека пак ќе сонувам глупости
![]() ај отидов ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka utre treba raaaano da stanam
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека... некогаш за да добиеш нешто треба да посегнеш да го земеш... |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
знам дека,..... птиците умираат пеејќи
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека...ми треба само... подршка...разбирање...а не...помош...
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека........и овој пат добро чувствувам... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
deka ovaa pogovorka ne sum e znael ama ubavo e da se doznae ... nikogas ne e docna
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
поговорката: види му приjателите и ке го разбереш каков е човекот- е верна.
Изменето од pagane - 20.Август.2008 во 15:43 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
deka ambalazata e samo maska .... duri i najubavata ambalaza moze da sokrie truli raboti ............. koi porano ili podocna , pocnuvaat da smrdat ... osobeno otkako ce im istekne rokot za upotreba ..... mozes da gi muckas i na kraj muckite izleguvaat na videlina
![]() Изменето од miroslav_g8 - 20.Август.2008 во 15:10 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Znam deka Galilej bil vo pravo koga rekol:
"Mnogu e tochno deka nashiot ugled pochnuva od samite nas,zatoa shto onoj koj saka da bide pochituvan,prvo treba da se pochituva samiot sebe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
знам многу работи
![]() |
|
![]() |
|
so tendencija da stane i nanoedar
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |