![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13531354135513561357 1364> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...za mojot resident DJ Izzie...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Дај да запалам и јас уште една па у кревет...да не биде утре
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
уствари си го имам чакмачето од дедо ми
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
па дајте онда една и ја да запалам
упаљач? |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...za tebe dva... ![]() |
|
![]() |
|
...ne gubish vreme, zborovi i dim...em ne ti se lepi hartija za usta...4 in one...
![]() |
|
![]() |
|
може димче?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Јас пушам со чибуче веке мнооогу год. не мозам да поднесам хартија во уста а вака со чибукот мозам и да зборам и да пушам
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
...auuuu, biba, jas kratki cigari ne mozham da pusham...se imam cuvstvo deka goram...
![]() Изменето од moira - 20.Август.2008 во 02:05 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
e, воопшто не ги сакам тие "долгите"...влечи-тегни...пуши-пуши не се допушува
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...kako ne te razbiram biba...beauty sleep...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13531354135513561357 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |