![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 300301302303304 1093> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Е не можам сама... или поголемата ќеркичка со мене... или нема...
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
togas brisni mu ja NO SAMA
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам и јас...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
potesko ke i bidi ako trkne na edna nedela do doma toa znam po sebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Да си тркнам ли до дома на една недела?... |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ми се врти постојано истата... ниту за секунда не ја испуштам... ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дека мислата ми се вртеше околу зборови како извинуване, прошка...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
koi fiksovi da gi izigram za denes
![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
веруваj глобално Изменето од да бе - 09.Август.2008 во 09:54 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дали ке ме разбере правилно
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... da im veruvam... ili ne...da im veruvam ili ne...
Денеска во попладневните и вечерните часови ќе има услови за појава на локално невреме со пороен дожд, град и засилен ветер. Утре ќе дува северен ветер и ќе има мало заладување, информира Управата за хидрометеоролошки работи |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
aman koga ke dojde taa esen pa da se naspijam ko covek
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
definitivno ne mi godi alkoholov
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
се пулам во алиштава...........шо да носам????
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 300301302303304 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |